Valentin

svindlandehojdertavling.jpg

Tack för alla hälsningar. Det är fortfarande dimma här, men jag befinner mig samtidigt i ett parallellt vampyruniversum, så det känns förhållandevis ok. Någon slags rättvisa fanns det ändå när jag hämtade posten i fredags. Flera tidningar, finaste armbandet och så Ralph Fiennes. Och som ni ser – det är två filmer. Även om jag riskerar att nöta ut mitt exemplar, så tar jag ändå chansen. En liten Alla Hjärtans-present till någon av Er. Skriv en rad till mig på weronica@enmammasdag.com om Du vill titta på det klassiska dramat. Det är ingen svensk text, men desto mer Love på hela skärmen då.

Jag hoppas att Ni alla har en fin söndag!

8 comments

  1. Har gluttat på dessa armband, ska nog slå till. Kakfat har jag redan. Jag gillar verkligen Idas stil.Du verkar vara en “sucker for classics ” roligt.

  2. Trist att vara sjuk! Men också en perfekt ursäkt för att krypa ner under en filt och se en riktigt bra film. Hoppas filmen var lika fantastisk som boken är och att du kryar på dig. Tack för en härlig blogg! Kram Lotta

  3. Låter som om du har det ganska väl i misären trots allt. Tror att jag tar en chans och skickar ett mail… Mina kunskaper om klassiska romantiska dramor behöver helt klart förbättras och en film med Ralph och Juliette måste ju vara en perfekt ingång.

  4. Hej,Tack för en fantastisk blogg, jag har verkligen fått nystart i min egna renovering or generella förnyelse här hemma. Dock, hade det varit härligt att fördjupa sig i en film då och då. Ha en fortsatt bra dag. Katja

  5. HEjTack för all inspiration, vackra bilder och vardagen som du skildrar. Jag läser dig varje dag och och det ger mig kraftKram Helene

Leave a Reply

Your email address will not be published.