Må bra: Sjuk

Ja, vad säger vi om detta ödets ironi? Jag traskar på i mina entusiastiska måbra-inlägg och vad händer? Jag blir sänkt naturligtvis. Det är en sjuk eländig fredag med förkylning och feber som bara kom pang bom på. Jag har ju slagit på trumman för att min största utmaning är just avbrott när jag försöker komma igång. Nu kom det. Redan. Det vankas således utmaningar och pepptalk framöver i denna kategori.

Filmen Valentine´s Day, en slags amerikansk version av klassiska Love Actually, har Sverigepremiär lagom till Alla hjärtans.

Det lär bli mycket OS framöver. Jag har en bakgrund som avancerad sportnörd som följde bob-tävlingar med största intresse, men tiderna och tiden som står till förfogande förändras. Nu kollar jag väldigt lite, men en och annan tävling lär det bli.

Lördagens film på TV4 är Becoming Jane om den unga Jane Austen och framförallt James McAvoy i kråsskjorta.

Så nu är det bara några saker som återstår. En kopp te, en filt och Edward Cullen . Jag tillönskar er alla en riktigt fin helg!

25 comments

  1. Åh nej, inget fredagssvep pga sjukdom? Katastrof! Se till å bli frisk snabbt nu, så du kan börja träna igen och göra uppiggande vårsvep med smått å gott. 🙂 /Lisa

  2. Krya på dig och häng i med må bra livet när du friskat på dig! Ännu en gång, din blogg är den bästa enligt mig!!Maria

  3. Usch ja! Det blåser kalla nordvindar…Det gäller att mjukstarta träningen i jan-feb och inte gå ut för hårt… När mars kommer, och minusgraderna är borta, så kommer vi igen! Krya på dig!

  4. Krya på dig! Jag har precis återhämtat mig från senaste förkylningen. Ditt armband från Crème de la Crème borde komma med posten idag, kanske kan det muntra upp lite 😉

  5. Håll ut! Det går mot ljusare tider och du kommer snart må bättre. Du verkar ha en hel del att göra ändå. Med både böcker och bra filmer. Blir nästan lite avis…Men Vampire Diaries var ingen hit tyckte jag. Mina elever i 8:an var helt hänförda dock. Tror den passar bättre för folk i deras ålder. Jag håller mig till Bill. tills ett bättre alternativ dyker upp. Benitio del Toro’s varulvsman verkar spännande. Man kanske skulle gå över till den andra sidan. Den håriga, alltså?!

  6. HejÄven jag skickar en liten fredagshälsning från ett solvackert men kylslaget norrland.Låter riktigt mysigt att krypa upp under en filt med en bok och en kopp the – om det inte vore för feber & förkylning.Skickar en önskan om snabb bättring till dig, Weronica!Ha det så bra du kan :-)KramAnna N

  7. Nämen usch och fy, hoppas det är en sådan där förkylning som försvinner lika kvickt som den kom. Becoming Jane har jag inte sett så det blir till att spela in. Mitt idrottsintresse har också svalnat lite med åren men just vintersport och OS kan få mitt intresse att blossa upp igen. 🙂 Krya på dig och trevlig helg!

  8. Krya på dig! Är det inte typiskt att sådant händer så fort man försöker att komma igång? Innan nästa runda i spåret; lyssna på E-types “Back in the loop” och klappa dig själv på axeln för att du är just det – tillbaka igen! 🙂

  9. Esberitox!Det bästa naturläkemedel mot förkylning som jag någonsin stött på! Börjar du ta dem så fort du känner minsta kill bakom näsan eller i halsen, så kan du faktiskt ibland helt stoppa förkylningen, eller i sämsta fall förkorta den med flera dagar och lindra symptomen. Finns både på apotek och i hälsokostaffärer.För att pigga upp dig, kan du kolla in en ny webbutik (vet inte om mitt mejl gick fram häromdagen): http://www.idapdesign.se/

  10. Hej! Har också precis blivit trollbunden av twilight 😉 Tyckte att den var väldigt intensiv…Tänkte bara tipsa att pattison även sjunger som en gud…kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.