Slutet

breakingdawn.jpg

Postverket hörde min bön. Sista delen är här. Jag vet ju hur det hela går på ett ungefär, men det är skillnad att sluka boken i den feberheta besatthet som jag befinner mig i just nu. In under filten. På återseende – efter femhundrafemtiofyra sidor :)!

UPDATE: Klar. Och oj vad jag kände mig gammal på slutet. Jag fick svårare och svårare med denna berättelse ju mer övernaturlig den blev. Om jag inte hade sett filmen och blivit smått besatt av Edward och Bella där, så vete sjutton om jag hade klarat böckerna. Ettan gick fint. Tvåan gick ganska fint. Trean och framförallt fyran. Oj. Vet inte. Jag vet i alla fall att jag kommer att vara vansinnigt nyfiken på hur de kommer att visualisera detta i filmerna. På något sätt var det de ansiktena som räddade läsningen. Jag må återkomma i ärendet med samlade intryck när jag kommit ut ur Twilight-bubblan :).

9 comments

  1. Åh, visst är det härligt att bara få försvinna bort i en bra bok! Tyvärr var Twilight inte något som föll mig i smaken, så jag tog mig bara igenom den första, men det finns ju så mycket annat! Så lite tid, så många böcker!Krya på dig!

  2. Åhhh vad avis jag blir. Väntar med spänning på den sista som jag ska få låna av min syster(hon lånade de tre första av mig och sedan var hon såld och köpte den sista delen).Kram kram Lina

  3. När man har börjat läsa Twilight är det svårt att sluta. Omöjligt, snarare. Men oj, så härligt det är att bara vilja läsa, hela tiden. Hoppas att du får en fin lässtund 🙂

  4. Posten upphör aldrig att förvåna… När man trodde att allt hopp var ute så… :)Har inte läst de där än, men ska nog ge mig på dem!

  5. Åh det finns nästan inget bättre än en god bok, jo förresten, god mat när man är riktigt hungrig.Ikväll firar vi att det är måndag med oxfilè (hrm, eller så kan man säga att vi försöker pigga upp oss just för att det är måndag) och passionssås, och nya BECK. Jag älskar beck, och böcker, och mat, hihiKram på dig och NJUT din läsning!

  6. Ibland sprattlar de upp sig och förvånar. Postis-per måste har hört din klagan. :)Jag skickar en varm och go krya-på-dig-kram och hoppas på en pigg Weronica vän snart! Kram kram

  7. Bra att du orkar ta dig för att läsa iafall, då är inte febern för hög. Men agående boken: jag trodde att den där serien var mer tänkt för ungdomar/tonåringar, men då jag ser att mängder av folk i olika åldrar läser dem så kanske jag har missupfattat saken? Krya på dig. /Lisa.

  8. Jag slukade oxå bok nr 4 i rasade fart för att få veta HUR allt slutade. Hade som du lite småsvårt för den när jag läst klart, men, nu när jag fått smälta så kändes den mycket bättre. Storyn behövde få landa lite helt enkelt.Bok 3 tyckte jag nästan var bäst!

  9. Där håller jag med dig, den sista boken var lite för mycket av allting, men precis som du skriver var det ansiktena som räddade boken. Hade jag läst böckerna innan jag sett filmerna så vete 17 om jag läst klart den sista boken!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.