Fredagssvepet: Vecka 12

fredag129-copy.jpg

Kom i stämning med falsettsjungande gossar med vårvintrigt budskap. Värmen skall vara i antågande.

fredag126-copy.jpgSovmorgon blir det i morgon. Definitivt. Pressbild från alltid lika vackra Norrgavel.

Innan vi förhoppningsvis sover lite längre i morgon, lär det bli dans i kväll. Vem skall vinna? Spänningen äro olidlig ;). Söta ballerinor från Allposters.

fredag123-copy.jpg

Och i morgon laddar barnen för att släcka lamporna mellan 20.30-21.30. Mysighetsfaktorn bedömdes som hög förra året mitt i det allvarliga budskapet. Earth Hour i morgon.

fredag125-copy.jpg

Min favorit bland reklamkampanjer som jag har visat varje vår sedan jag började blogga för snart fyra år sedan. Dessa bilder får mig fortfarande att vilja köra vacker vår i London med fladdrande trenchcoat. Reklam för Burberry parfym 2006.

fredag128-copy.jpg

Jag blir alltid lite bubbelgumsrosa så här års. Det känns alltid hoppfullt med nya vårskor, hopprep, cykelhjälmar, krokusar och lera. Ja, leran är väl inte så himla kul egentligen, men den får ingå i konceptet när man har små :). Duschkräm från Philosophy.

fredag122-copy.jpg

Jag är i behov av viss våruppdatering även i underklädeslådan. Det är dock mycket annat som går före det känns det som. Kanske lite inspiration från Katarina Ericsson Wärns Underbart som finns till fint pris hos Adlibris? Pressbild ur boken från Albert Bonniers.

fredag12-copy.jpg

Åhléns dukar upp till påsken med inspirerande bilder. Titta in! Renée Voltaire har även gjort recept till påskmaten som finns här. De här heta cashewbitarna skall jag testa i helgen. Pressbild: Åhléns

fredag124-copy.jpg

Även om jag just nu känner mig som den frustrerade matadoren i Tjuren Ferdinand som inte får använda sitt svärd och sin cape med alla aptrista förkylningar och annat, så är det väl ändå andra tider på gång, eller hur?! Sommartid, påsktid – och vårtid.

Jag tillönskar er alla en riktigt fin helg!

11 comments

  1. Härlig bild från Norrgavel, avskalad men ändå mysig så att man vill vara där.Ja, uppdatering av den egna underklädeslådan är inte högt prioriterad. Vi växer som tur är inte ur dem, inte lika snabbt som barnen i alla fall ;). TH. (Trevlig helg)

  2. Åh, härliga fredag! Tack för ett fint fredagssvep Weronica. Nu fick du denna London-tok att längta till favoritstaden nummer 1. Hoppas att ni får en härligt solig helg. Våren är på väg, jag lovar. Här har vi just nu 18 grader i skuggan så nog har den kommit med dunder och brak alltid. Helt galet men också alldeles underbart. 🙂 Sköt om dig!Kram Lotta

  3. Happy Friday – I like!Skicka lite sol till oss i norr ifall ni får någe för här snöar det ute i det gråa. Bläk!Tack och lov för dina söta ballerinor, lite vårsnygga bilder och gott mod. Känns lite bättre då. :)Kram till dig och en önskan om en finfin sovmorgonhelg med mycket mys!

  4. Fredag underbara fredag! Vilket fint fredagssvep du svängt ihop – jag gillar den översta bilden på sovrummet, så ljust och fint men ändå så mysig känsla.

  5. Trevlig helg önskar jag dig med! Tack för det fina svepet. Nu träder jag in i radioskugga, på tisdag flyttar vi!Kram

  6. Jag förstår din frustration över förkylningarna och andra krämporna, känner likadant, nu räcker det. Jag vill kunna planera längre än för 2 veckor i taget. Men nu finns det i alla fall ett hopp om att dagissjukorna ska ta och plana ut lite. Vi hade 18 grader varmt här nere i skåne idag, gissa om det var skönt. Ha en skön helg!

  7. Det här är en blogg i min smak! Välskriven och snygg! Bättre än vilket månadsmagasin som helst. Tack för en trevlig stund 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.