Nytt på TV: The good wife

15mandag-copy.jpg

Det har rullat många trailers på TV 4 om den nya serien The good wife som har premiär ikväll 21.00. Det emmybelönade dramat verkar ha potential med bra skådespelare och självaste Mr Big som maken som bedrar. Nu var det ett tag sedan jag såg något i advokatgenren. Det senaste var väl Ally McBeal-boxarna med de skruvade karaktärerna. Sedan har jag naturligtvis även med mig Lagens änglar (grym nostalgifeeling på det introt) i bagaget. Och den tjusige Dylan McDermott i Advokaterna. Vi får väl se om The good wife kvalar in. Väl värt att prova i alla fall tror jag.

UPDATE: Detta var inget ytligt flirtande med publiken första avsnittet, utan mera direkt på med karaktärer och dialog. Det pratas mycket och man får lov att vara en koncentrerad tittare om man skall hänga med i svängarna. Det är snyggt, polerat och välspelat, men kanske även lite distanserat. Mitt intresse är dock väckt och jag kommer nog att fortsätta att titta.

Promotionposter för The good wife.

14 comments

  1. Jag har sett trailern på TV4 ett antal gånger nu och den lovar gott så jag kommer definitivt sitta bänkad ikväll för att se premiäravsnittet. Två ypperliga skådespelare i huvudrollerna bådar ju också gott. Även om det aldrig är någon garanti. Men jag hoppas på det bästa. :)Ha en fin tisdag Weronica!Kram Lotta

  2. Jag hoppas och tror på den här serien. Ikväll kl. 21.00 sitter jag framför tv:n och spanar in Mr. Big! Det vore kul med en ny bra serie som man kan följa!Ha en fin dag!Anna

  3. The Good Wife ær faktiskt riktigt bra, stundtals stør man sig dock på hennes otroligt præktiga jag.. Såg ngr avsnitt i høstas men har inte tittat på ett tag nu, har inte tv4 i Norge men internet finns ju alltid.. Hoppas du gillar den! 🙂

  4. Jag blev inte riktigt fångad men jag kommer definitivt att sitta bänkad även nästa tisdag! Jag följer inga program nu och är sugen på att “hitta” en ny favorit att följa…

  5. Jag vet inte varför – eller så gör jag kanske det – men jag hinner inte se på TV på kvällarna. Trots att jag bokar av både det ena och det andra programmet. Nu ligger jag efter som bara den. Hann bara se lite av början av denna serien, kindklappen efter presskonf. typ… :)Skärpning nu Lina.Kram och tack för dina åsikter. Du vet att jag värderar dem högt! :)Have a nice day!

  6. Just nu kan man se det andra avsnittet på TV4 Play – exklusivt under en begränsad tid tror jag. Såg det när jag skulle kolla ikapp andra program… :)Jag är på väg tillbaka känns det som.

  7. Never herd of…Helt underbara bilder på cykeln nedan, fotografen måste vara ett geni!!!Jag lottar ut en fin kudde, sydd i Estrid Ericsons svartvita elefanttyg! Vet att du har minst en “elefantkuddar”, men tänk så trevligt att ha en extra att ge bort i present nästa gång du blir bortbjuden tex! Ha en skön avslutning på veckan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.