Må bra: Tight

mabra20april-copy.jpg

Det händer varje år. I alla fall för mig. När värmen börjar komma smygande. Nu slog det till när vi gick på staden i lördags. Helt plötsligt liksom ser man sig själv för första gången på länge. Och tänker – jösses! Det går inte an att lufsa runt på det där sättet längre. Fram med piffet. Fram med något annat än det som känns vinternoppigt. Fram med glanset. Fram med det lättare. Vintern rasar ut – liksom.

mabra20april1-copy.jpg

Denna vår känns det dock som om jag är “on the case” i alla fall. Och efter min uppenbarelse, gick jag och provade ett par slimmade löpartights och den storleken jag trodde att jag skulle ha var lite för otighta i midjan. Efter det gick träningen i helgen liksom bara av farten ;). För jag ger ännu en gång Linna Johansson och hennes träningsskola rätt. Tight är grejen. Man känner sig med automatik sportig till tusen. Det tighta formar kroppen och skapar motivation och lust att ta i lite extra. I det här läget har mina nya träningskläder verkat som en sporre. Jag är glad att jag skrotade runt i mina gamla länge och köpte nya när jag kände att de rätta tankarna kring träning börjar att finnas där. Så våga tight. Gå i alla fall in i en sportaffär och testa. På Stadium finns just nu ett riktigt bra erbjudande på ett set. Det neonrosa får man lov att svälja. Det är åttiotalstrendigt om man behöver ett argument inför sig själv ;).

Nike träningsset från Stadium.

signature

15 comments

  1. Men DU det där var ju supersnyggt set! Jag har letat lite efter nåt jag kan ha både när jag kör min styrketräning pump och vara ute och kuta. Undras om det finns på affären eller bara på webben …. För mig är det också viktigt att det KÄNNS bra NÄR man tränar, med kläderna. Och materialet är superviktigt att det följer med och inte strävar emot. Jag tyckte Linna hade ett superbra inlägg om motivation nyss, verkligen superbra skrivet. Skrev lite om det hos mig igår, med lite reflektion om min träning sen ett tag.Plantera grönsaker är kul! Enkelt är ju rädisor tex, växer fort. Kul är ju även typ squash men kräver sin plats. Luktärtor är en favorit och krasse som även den växer fort och kan slingra sig runt en stolpe eller nåt. Kram – Milla

  2. Hej Weronica! Jag har följt din blogg ett antal år nu, ett av mina “dagliga måsten”. Har även med spänning följt ert husbygge och har alltid tyckt att era fönsterbrädor i kalksten är så fina. Nu så är vi på gång att köpa nya så jag undrar var du köpte era? Varma Hälsningar Husmor

  3. Nix pix, för den som icke vill tights, kan jag tipsa om tex Nikes snygga byxor i lagom baggy modell som tillverkas i funktionsmaterialet dri-fit, de blir inte svettiga och tunga. De funkar utmärkt på gymmet, bodypump-passet, yogan, men ska man jogga/löpträna så tycker även jag att tights är bäst för att slippa irriterande fladder runt benen. Klassiska mjukisbyxor a la Rambo passar bäst EFTER passet, nyduschad och relaxad. 🙂 /Lisa

  4. Det där rosa partiet kan ju vara ganska effektfullt för mig som bor utanför stan. Kanske kan det eventuellt krämma bort älg och björn? Skämt å sido, jag skulle också stå ut med lite chockrosa!

  5. Tight….jag vet inte det jag…Kanske om jag får ha nåt långt över baken…Trivs bra i min vidare yogamodell på byxan…Tack för din hälsning hos mig. Så roligt att hitta hit till dig!Jag lägger en länk för hit kommer jag mer än gärna igen!Ha en fin kväll!

  6. Tack för tipset! Det där setet kan nog vara en fin start på min löpsäsong. -Det tycks som om jag kan behöva alla tänkbara incitament i år 😉 Ha en fin onsdag!

  7. håller med om att det ska vara tight när man tränar, jag känner mig otroligt hurtig o det är skönt att springa i tight 🙂 fram för mer tight!!!!

  8. Bara nya och snygga träningskläder i sig kan vara hur motiverande som helst! Det blir nog en sväng förbi Stadium snart:)Hälsningar Sophie?

  9. Alla: Det beror ju på träningsform såklart. Under mina Friskisår försökte jag med kort top och cykelbyxor ett tag men ack, det var icke jag :). Man skall trivas med sig själv och träningen det är det viktigaste. Men för mig var det en skjuts att gå från baggy funktion till slimmad funktion.Husmor: Sorry för sent svar här inne i migrändimman. Tack för fina ord om bloggen. Jag blir glad! Våran kalksten kommer från Borghamn. De är beställda genom en lokal stenfirma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *