Kunglig choklad

kungligchoklad.jpg

Man får lov att förbarma sig över en del pressutskick, speciellt när det rör choklad :). Nu är det Cloetta som vill få oss att köpa kungliga askar. Jag blir naturligtvis alldeles nostalgisk över finasken med ett porträtt när man öppnar. Det är barndomsminnen för mig. Vid högtidliga tillfällen fick man äta ur en ask och sedan ramade vi in bilderna. Efter helgens splittring gäller det att blicka framåt mot lycklig yra istället när det gäller de kungliga. Jag får lov att klippa ut paret sedan som en hommage till minnet. Pralinerna smakade – sött. I denna ask är det blåbär (min favorit i asken), lingon och hasselnöt. Jag föredrar mer mörka smaker, men andra snaskade mer än gärna.

11 comments

  1. Hörru – lyxfia där! Inte illa med en ask choklad i presslådan. :)Bjuds det på choklad är Lina inte kräsen och jag svalde alla de kungliga smakerna i ett gluffs. Nja, lite finåt jag väl kanske.Visst är de vackra på bilden, men själv är jag så vansinnigt såld på den svartvita bilden då de går över den lilla bron att jag tycker att de skulle ha klistrat den på allt. Med betoning på – allt! :)Hoppas du får en fin vecka. Nu ska väl ändå piggheten hålla i sig och de raska promenaderna fortskrida. *håller tummar*Kram

  2. Snaskigt!Jag förundras hela tiden hur vacker Victoria är på bilder som poppar upp nu. Det känns som hon har blivit mer vuxen.Liselotte

  3. Wow att få en egen choklad kartong. Det trodde nog inte Daniel när han var 10 bast och käkade praliner ur en choklad kartong på mormors kalas.Cloetta är ingen choklad kartong som fallit mig i smaken men denna är kanske något extra. Lingon och blåbär låter onekligen lite spåännande.Kram

  4. Fotot är fantastiskt fint. Har inte smakat chokladen (inredningsbloggare från inga sådana pressreleaser, sniff sniff) men jag får köpa mig en ask på närmsta butik 🙂 Verkar ju väldigt smarriga!

  5. De ser då goda ut pralinerna. Nu blev jag allt sugen på choklad. Igen… 🙂 Visst är det nostalgi med kungligheter på chokladen. Splittringen ja… Hoppas att de båda landar stadigt på fötterna igen när allt stim och stoj har lagt sig. Verkligen en trist historia. Från skimrande saga till bister verklighet. 🙁

  6. Har ännu inte hunnit smaka någon av alla de kungliga chokladerna men med tanke på vilka chokladfantaster vi är i denna familj så lär de säkert slinka ner förr eller senare. ;)Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published.