Se vardagen: 28 april

traning28april-copy.jpg

Mitt nyårslöfte om att dokumentera vardagen går väl sisådär. Jag tar betydligt fler bilder i alla fall, men inte är det varje dag inte. Lite bot och bättring där alltså. I dag blev det två rundor i spåret. Ta mig sjutton om inte de nya träningskläderna liksom bär mig fram lite där i skogen. Smile :).

10 comments

  1. Imponerande med två träningsrundor! Bra jobbat! Och definitivt fin vardagsbild!Gårdagens handling där hortensian ingick hade egentligen huvudsyftet att införskaffa löparkläder (ett set med vindjacka/tights). Och ja, det blev ett inköp – nu ska jag bara se till att de kommer till användning snart :-)Vardagsfotandet går sådär här med. Jag har helt tappat bort mig, kan liksom inte se några motiv att vardagsfotografera. Lustigt, det skulle ju bli tvärtom när ljuset kom…

  2. Det låter härligt med två rundor i spåret och bra kämpat! Kul att du är igång. Själv har jag dragit på mig en öroninflammation, så nu är det sjukstuga här stup i kvarten tycker jag, som det var hos dig ett tag. Men det vänder tids nog! Kram

  3. Heja, heja. Duktiga du. Vårt spår som bara ligger några hundra meter från oss är som en berg-och-dal-bana, hur kuperat som helst, om jag säger att vår, förvisso ganska korta, slalombacke ligger där också förstår du kanske nivåskillnaderna. Detta gör det näst intill omänskligt jobbigt att ta sig runt i vanliga fall och nu med en barnvagn i släptåg är det ett mission impossible så jag försöker rulla asfalt/grusväg åtminstonde tre dagar i veckan ca 10 000 steg på stegräknaren tillsammans med de normala 9 000 blir ändå något. *Peppar mig själv* Kram.

  4. Go Weronica!Visst är det skönt med lite tightare, och jag tror visst att det liksom bär en fram lite i spåret. Jag köpte riktigt tight till skidbacken i år och även om det var lite ovant i början så tog det inte lång stund innan jag gillade känslan även där. Och så fort jag åkte sen… :)Kul med ett vardagsporträtt igen, fintjej där!Kram

  5. Alla: Haha! Tack. Och detta var efter de två rundorna ;)Mrs b: Härligt! Heja oss! Ja, jag trodde också att inspirationen skulle komma med automatik, men se det gjorde den inte. Inte än i alla fall :)Lisa: Aj, aj. Krya på dig! Nya tider stundar förhoppningsvis!Bodil: Heja! Det låter som om ni har en riktig utmaning i ert spår. Tufft! Allt räknas när det gäller steg och träning. Och rullar man vagn så skjuter man på lite extra belastning. Pepp!Lina: Kan tänka mig känslan där i skidbacken 🙂 Tight är lite av grejen tror jag nu. Man får en annan känsla och sedan bryr jag mig faktiskt överraskande lite om vad det tighta visar av mig. Det är ju jag och min känsla som räknas 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.