Se vardagen: 2 maj

2maj-copy.jpg

Jodå, precis så där glad kan man bli när solen äntligen kommer :). Det är fortfarande kalla vindar, men om man sitter vid en vägg med lite lä så är det stundtals sommarkänning. Här har trädgårdsbestyr varvats med trevligt besök. Jag har stoppat ned de överblommade påskliljorna i häckkanten. Det skall bli roligt att se om de behagar dyka upp igen. Vi har gått runt i trädgården och tittat på ställen för buskar. Nu börjar det bli dags för en lite längre tur till en trädgårdshandel. Hoppas att nästa helg blir trädgårdsfixarvänlig.

2majarmband.jpg

Jag firar in solen med att ta fram mina färgglada armband. Jag har gärna en hel rad på armen. Armband är min grej helt klart. I dag blev det orange och rosa i kombination med naturligt. Sommartjusigt. Hoppas att ni har haft en angenäm söndag!

10 comments

 1. Vilket härligt kort Weronica! 🙂 Och visst blir man glad av det vackra vädret. Man kan inte annat än le och njuta. 🙂 Det låter som ni har haft en härlig söndag i solen. Hoppas den fortsätter i samma stil. :)Kram Lotta

 2. Visst är det härligt när solen börjar visa sig igen och folk blommar ut på nytt efter vinterdvalan! Jag blir inspirerad! Hur det inspirerar mig kan du se här… Tack för fin läsning!www.illustreramera.nu

 3. Det låter som en härlig dag. Har har det varit riktigt skönt och det har blåst betydligt mindre än igår. Påskliljorna brukar vara snälla och komma tillbaka. 🙂 Härlig bild på dig och snygga armband! 🙂 Kram Karin

 4. Hej! Kul att följa din fina blogg:). Vilka fina armband! Var kommer det bruna, flätade armbandet ifrån? Har själv armband med silvertråd, som jag tycker så mycket om, men inte ett rosa;)… det också super fint.
  //Sanna

  Sanna: Det flätade armbandet är gjort av duktiga Sofia Agardtsson och finns att beställa här http://www.sofiaa.se En vårfavorit! /Weronica

 5. Armband är också min grej, har ett från Thomas Sabo som jag nästan har på mig dagligen. Tycker väldigt mycket om det och just nu hänger där fem berlocker som har en innebörd för mig. Tankar, personer som jag liksom vill bära nära mig alltid. Det känns väldigt fint tycker jag. Trevlig vecka!

 6. Du är duktig med kameran!! Fin bild på dig och på dina armband. Hoppas att det blir trädgårdsväder till helgen. Är det inte fredag snart? 🙂

 7. Jag klarar inte alls av armband eller grejer som sitter åt om handleden. Har inte haft en klocka på armen sedan skoltiden! Men ringar är trevligt. Är sugen på en ny till högerhanden och håller utkik på marknader och så.

 8. Hej jag undrar var du har köpt det orange armbandet som det står nått på va rikitgt snyggt:)

  Amanda: Det kommer från Maja Littmarck (www.littmarck.com). Just detta har jag köpt på http://www.accessora.se /Weronica

Leave a Reply

Your email address will not be published.