Utvalt: Fina tygväskor

alphabetbags-copy.jpg

I dag hade jag fingervantar på träningsrundan. Ack, lite sol hitåt tack! Jag försöker komma i stämning med Alphabetbags tjusiga sommarkollektion. Båda väskorna skulle definitivt pryda min axel i sommar.

youlooklovelytoday-copy.jpg

You look lovely today hänger numera i vår hall. Jag köpte två väskor och tänkte att någon av er skulle få sprida glädje med en egen. Denna gång väljer jag att ge den till en av er som kommenterade på bloggen i förra veckan. Med lottens hjälp hamnade väskan hos Sandra. Mejla mig din adress så får du en fin tygväska på posten!

signature

6 comments

 1. Väskor, skor, stolar, kuddar. Det är nåt visst med dem, nåt slags samlarvärde. Snygga!

  Caroline: Haha! Det ligger något i det du säger 😉 Absolut jättesnygga! /Weronica

 2. Vilka härliga väskor! Det är något visst med saker med text på sig!
  Snyggt!

  Kram

  Anna

  Anna: Visst är det så. Inte omöjligt att jag slår till på en sommarväska framöver 🙂 /Kram Weronica

 3. Så många kul det fanns på hemsidan. Beställde du dem därifrån eller har du hittat dem här hemma?
  /Heléne

  Heléne: Jag beställer direkt från dem. Det är lätt och problemfritt och väskorna kommer direkt i brevlådan. Rekommenderas varmt! /Weronica

 4. Märkligt med vädret. Jag bor endast 15 mil norr om dig och vi har haft kanonväder hela dagen idag. Jag skjutsar ner lite sol och värme till dig nästa gång den kommer hit. Imorgon blir det visst svalare här också.

  Bodil: Ja, så där är det. Senare på dagen kom den kvava värmen hit dock. Inte så mycket sol, men varmt, varmt. Det varierar kort sagt 🙂 /Weronica

 5. Tjusiga väskor, just Here comes the sun hade jag tänkt som rubrik till dagens inlägg i bloggen! Kanske får skaffa mig en sån väska nu till sommaren!

  Kram

  Nettan: Absolut! Here it comes 🙂 /Kram Weronica

 6. Life´s a beach, underbart! Den skulle jag kunna tänka mig att ha på armen också.

  Anna- Karin: Eller hur?! Jag gillar den mycket 🙂 /Weronica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *