1 juni

sommarliv1-copy.jpg

sommarliv-copy.jpg

I går fick vi faktiskt en sommareftermiddag här om man satt mitt i solen. Ack, så det behövs just nu. Vid barnens skola blommar syrénerna för fullt, så det är bara att stanna till en liten stund och dra i sig lite av försommarens mest galanta doft. Vår egen nyplanterade syrén ser lite slokande ut. Vi får väl se om den repar mod igen.

Jag funderar på att tömma vår vedkorg och använda den som förvaring för allsköns sommarprylar. Någon typ av korg behövs innanför uteplatsdörren för där samlas badmintonrack, bollar, hopprep – tja allt möjligt och omöjligt som hör sommarlivet till. Och i denna sommarlivsanda – ett tips på fina plädar till utelivet som matchar de där jeanskuddarna alldeles utmärkt – från H&M Home för 98 riksdaler. Skynda fynda!

3 comments

 1. å den är så fin, din vedkorg. har själv spanat på den ett tag nu. inte för att vi har någon kamin så vi kan ha ved i den, men det funkar ju till annat 🙂

  tusen tack för dina ord om den kommande boken! du kan tro att det var en spännande och lite overklig dag!

  sen vill jag också passa på att gratulera till veckans blogg!
  det är du så väl värd!

  Anna – Malin: Jag är väldigt förtjust i Korbos korgar. De är så vackra och som sagt – de passar till mycket. Jo, kan tro att det kändes lite surrealistiskt. En skoj upplevelse för dig och familjen! Det skall bli spännande att se resultatet sedan! Tack! /Weronica

 2. Nämen..bara 99 kr nu! *suck* Jag som klickade hem den med lite andra jeanskuddar från HM Home Sale…men då kostade den 199 kr :-/ Hmm, nåja man kan inte lyckas jämt! Jag har precis tänkt just på en korg att ha utomhus på altanen till filtar och annat som finns där ute under sommarhalvåret. Min tanke var mer en vit rottingkorg men en Korbo vore ju förståss überfint! 🙂 Synd att det är långt till både födelsedag och jul!Grattis till den fina utmärkelsen, men om jag fått orda hade det varit månadens eller allra bäst kanske årets blogg! 🙂 Ha en fin tisdagskväll!

 3. Tack för tipset! har kollat på plädarna länge men tyckt att 399 varit väl saftigt.. Nu fick jag ytterligare 10 % rabatt så det blev bara 89 kr! Kommer att passa perfekt i stugan =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.