Living by W – Ekollonglas

liljekonvaljliving.jpg

Visst är det roligt med nya ting, men grunden består ändå av saker som man haft länge. Jag köpte mina tre ekollonglas i ett annat liv. Ja, från början var de tre. I vår gamla lägenhet hade jag dem på rad på spiselkransen. En dragning i en lampsladd av liten hand så var det två kvar. Ett mirakel att inte alla tre blev ett minne blott. Nu är de lite glasgrumliga och hyser blommor som lyfter in säsongen i hemmet. För jag blir så glad när jag hittar de där första som förebådar en annan tid. Jag har några liljekonvaljställen vid rundan i skogen, men än så länge har det varit pyttiga knoppar. Men en liten fann jag. Och den gör mig glad.

11 comments

  1. De är så fina, så fina. Min är också ett minne blott, men ska snart på symposium i huvudstaden 🙂 Tänk vad en liten blomma inomhus gör för sommarkänslan.

  2. Ja, de där är verklige ljuvliga! Har hört att med hjälp av lite ättika och vatten så kan de bli skinande igen. Testa vett ja!:)HälsningarSophie?

  3. Håller fulständig med. De är underbara och passa till alla möjliga blommor. Nu har det kommit mini-mini-vaser också som passar fint ihop. Ha en bra dag! Jenny

  4. Åh jag älskar min lilla vas nicke köpte till mig, den är underbar vill med ha fler nu:) Kram i solskenet!

  5. Hej Weronica!Vad vackert det blev med en enda liljekonvalj i din fina vas. 🙂 Ibland är det kanske tur att naturen spelar oss ett spratt och bara ger oss en enda för att vi verkligen ska se hur otroligt vacker den är. På något vis ser man dess skönhet mer så här än i en stor bukett. Så tack för den vackra bilden! :)Hoppas att du har haft en riktigt fantastisk dag idag! :)Kram Lotta

  6. Jag har för mig att pappa brukade köra grovsalt, varmt vatten och skaka.Kanske an vara värt att testa…I vilket fall som helst så vart jag jätte förtjust i dom. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.