3 juni

3juni-copy.jpg

I dag har jag fått sommarkort hår. Om en vecka går barnen på sommarlov. Det är sannerligen en annan tid på intågande. En liten sondering på Åhléns resulterade i en oversize blus i siden och bomull med infälld spets från Wera. Ta en titt på den om du är ute efter något liknande. Den är riktigt fin. Och sedan får jag väl lov att sluta tjata om Mink Muffs :). Här är det på i alla fall på naglarna – och jag gillar det massor. Och jag hjärtar även Crème de la Crèmes jeansarmband. Sommar!

12 comments

 1. Vilken snygg blus du köpt. Åhlens har jättemycket snyggt nu tycker jag. Härligt med sommarfrisyr, borde fixa detsamma :-).

  /Nina

  Nina: Och snart börjar reorna 🙂 Ja, nu var det skönt att bli lite kortare i nacken igen. Dottern tycker dock att jag skall spara till långt, så hon undrade vad jag hade gjort när jag hämtade på skolan 🙂 /Weronica

 2. Hej du fina! Jag njuter också av en ny blus – en Culture.

  Lo: Hej! Skoj att höra från dig igen. Hoppas att du och flickorna får en alldeles finemang sommar! Med tjusig blus då 🙂 /Kram Weronica

 3. Snygga naglar!!! Måste också fixa mina… och håret me´ 😉
  Är det Humanityarmband du har på dig?
  Ha en skön dag!

  Sandra: Ja, ibland är det skönt med fix. Och naglar är kul på sommaren tycker jag. Det är ett Littmarckarmband i blått som viras dubbelt. Gillart´mycket! Tack! Hoppas att din dag varit fin med! /Weronica

 4. Vilket snyggt nagellack (och fina naglar)! Helt klart sommarfräscht. Ha en fin kväll!

  Lisa: Det är kalassnyggt tycker jag. Min dotter är av en annan åsikt 😉 Detsamma! /Weronica

 5. Vad sommarfin du blev Weronica! 🙂 Redo för sommaren och alla dess äventyr. Härligt! 🙂 Och visst är det väl så att det är en helt annan tid på intågande i och med barnens sommarlov. En frihetskänsla och ett lugnare tempo. :)Ha en härlig helg!Kram Lotta

 6. Jag använder aldrig nagellack men känner mig lite inspirerad nu! Kanske blir det inköp av sådana imorgon för att få sista vabb-dagen-egentligen frisk-en dag symfomfri-dagen att passera snabbt!//Anna

 7. Snyggt klipp! Skönt att slå sig ner och bli omhändertagen och sedan gå därifrån som en ny människa. 🙂 Får nog bli en liten shoppingtur på vägen hem idag… Både nagellack och blus lockar…

 8. Härligt med lite kortare sommarfrisyr! Snygga naglar, snygga armband och snygg blus! Det gav mig lite inspiration, tack för det!

 9. Fin du är Weronica! Jag ska nog oxå leta fram mitt blåa armband, hade glömt att jag har ett, har ju några stycken att hålla reda på… 😉 Soliga kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.