Några ting

bbbrollop.jpg

Några ting från senaste veckans postgång. Bröllopsfebern når sitt max nu såklart. Pressutskicket från Björn Borg är riktigt sött med tyll, ris och strumpeband i en fin ask. Här har man tagit en humoristisk vinkling till det kungliga. Ni såg kanske kalsongerna med fluga i måndagens bröllopsmagasin på TV? Mina ankstjärtstrosor hamnade i dotterns utklädningslåda ;).

litenskal.jpg

Heder åt Elle Interiör som premierar sina trogna läsare som betalar in förnyelseavierna gång på gång. I går fick jag en mini Margretheskål med tillhörande slev. Tack för det!

Jag fick även boken Jane Austen-klubben av Kati, en snäll läsare. Tusen tack! Och äntligen fann jag ett par ballerinor som satt som ett smäck. Nu skall de där rabarberna förvandlas till en paj till goda vänner. Sommarlovslunken är här. Nu väntar bara vi – och alla andra – på värmen också :)!

signature

5 comments

 1. Välsittande ballerinor är inte lätta att hitta, de flesta är för platta. Var de små i storlekarna som det står på hemsidan?
  Här i syd har vi äntligen fått sol, men ändå inte nån riktig värme än. Snart, snart hoppas vi och speciellt till lördagens bröllop!

  Caroline: De är små i storlekarna. Jag köpte en storlek större än jag brukar och då satt de galant. Annars brukar just Hush Puppies vara stora tycker jag, men denna säsong tycks de ha krympt 🙂 /Weronica

 2. Halloj!

  Jag fick oxå skålen och sleven för ett tag sedan. Och innan dess fick jag en iittala-skål från samma tidning. Good shit!
  Jag köpte ballerinaaktiga dojjor hos Vagabond denna säsong. “Vanliga” ballerinor blir för låååånga på mig. Igår klickade jag även hem ett par träpjuck från nåt som heter Dojjan.nu. Det blir spännande och se när de kommer – kan jag ha dem? Kommer jag att vricka fötterna såsom jag gjorde i slutet av sjuttiotalet? De senaste paret träskor i min ägo var på lekis – år 1980 – hahaha!

  Karin: Precis. Skall det vara gåvor, så skall det vara snygga grejer! Tror garanterat att du kommer att glida fram snyggt i dina dojjor 🙂 /Weronica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *