Tre snabba

Nix, i dag vill inte tekniken vara med. Det går icke att ladda upp några bilder, så det får bli tre snabba till tonerna av regnet som piskar mot rutan.

* Kalaslåt från Adam Lambert – måndagsglad blir man av detta.* Fina Juniform har 50 % på sortimentet. Skynda fynda!* Nu får man lov att börja ladda inför lördagens begivenhet. Jag ser fram emot kunglig modeparad. Även om jag tillhör intressenterna, så har det varit lite väl mycket inför bröllopet denna vår. Men nu närmar det sig på riktigt –  SVT 1 21.00.

8 comments

  1. TACK söta du för tipset om Juniform! Hittade mitt sedan länge efterlängtade knallrosa “leila-förkläde” till halva priset!! mmm mmm, lovely – bakverken kan ju inte bli annat än lyckade nu, eller hur ? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.