Triss I

* Nu finns det vackra reportaget från Skulpturfabriken på Sköna Hems webb. In och titta! Av Eva Braun. Fotograf Michael Förster.* House of Natalias nya kollektion Legends manar oss att bli vardagshjältar genom att påminnas om att vi alla har kraften till förändring. I en tid där det grafiska uttrycket och orden finns överallt runt oss, blir man först närmast lite provocerad av citaten som har blivit ett slags moderna klichéer. Men såklart klassiska ord med mycket betydelse. Och väldigt snygga armband. Hos Accessora.* Den vackraste editorialen på länge. Legenden Peter Lindbergh fotograferar för amerikanska Vogue för första gången på många år i en femtiotalssaga Magnifcent Obsession med Ewan Mcgregor och Natalia Vodianova. Tjusigt klassiskt höstmode i ett magnifikt modereportage.

Fredag. Ha en fin sådan. I morgon bänkar jag mig för bröllop :).

4 comments

  1. Jag läste reportaget om Skulpturfabriken i papperstidningen häromdagen, och nästintill dreglade över de fina bilderna :-)Trevlig helg!

  2. Tack för lyckönskningen.Får nöja mig med efterbilder på bröllopet jag då vi är på resande fot vid vigseln tyvärr.Kram Lina

  3. Hjälp, den där första bilden är så mycket Gotland att det snörper till i hjärtat på en. Så fin! Tack för tipset. En gotlänsk pärla jag har kvar att upptäcka. Kanske vid nästa besök.Ha en trevlig bröllopsrusig helg Weronica!Kram Lotta

  4. Älskade Skulpturfabriken. Det blir en tripp dit i sommar!!Här från bröllops-huvudstaden kan vi rapportera om blåljus, sierener, militärer in excess och hoovrande helikoptrar idag – dan före dan. Är det prinsessbröllop eller är det krigsövning? Skillnaden känns hårfin. TV:n känns som den bästa utsiktsplatsen imorgon.TREVLIG HELG!

Leave a Reply

Your email address will not be published.