Den kärleken

love3-copy.jpg

Den kärleken. Den kärleken. Klänningen av Pär Engsheden var ett minimalistiskt mästerverk som passade bruden utmärkt. Jag blev lite förvånad över att den var förhållandevis bar i kungliga sammanhang, men i samklang med släpet och slöjan blev det ändå till en mäktig helhet. Tjusigast bland gästerna var den danska drottningen i en majestätisk grön uppenbarelse. Och sötast var de små näbbarna i klassiska sjömanskostymer. Vackrast var den brännande kärleken. Och talet. Såklart. All lycka i livet till de två.

love2-copy.jpg

Ur Elle Interiör av Tina Hellberg och Per Ranung, Pantone mugg finns hos Grandpa, Butterfly Heart av Ros Shiers/Rocket St George och Love No.4 av lot9press/Etsy.

6 comments

  1. Ja, det var underbart att se all den värme och kärlek de utstrålade var för sig och tillsammans. Skönt att äntligen också få se vilken fantastisk kemi det är mellan dem, äkta kärlek och inget annat. Talet det var magiskt och gjorde nog de flesta ögon lite våta. Pappa Olle gjorde det också fantastiskt bra tycker jag. Och klänningen…som gjord för Viktoria…ja det var en härlig bröllopsyrig dag igår!

  2. Fint plock! Håller med om klänningarna – både den vita och den gröna! Appropå de söta näbbarna så försöker jag få på Karla en fin gammal sjömansklänning jag hade när jag varliten så fort vi ska gå på kalas, tyvärr är det bara rosa volanger och den där lilla katten som börjar på K som gäller för vår fyraåring 😉 Ha en fin söndagskväll!

  3. Ja, verkligen den kärleken. Så mäktigt! Så vackert! Idag tittar jag på bilder och läser orden som sas, och blir fortsatt tårögd.

  4. Så fina de var på sin bröllopsdag! Victoria är så fantastiskt vacker inifrån och ut! Underbart att se. Jag älskar ju allting som har med bröllop att göra och detta är verkligen toppenkul! 🙂 Ha det bra.

  5. Jamen det var så fint – så himla otroligt jättefint! Victoria – en brud i en helt egen klass och så stiligt hon bar upp den klänningen. Här snyftades det för fulla servetter (från tidig dag till sen natt) och även om jag inte vill kalla mig för en tvättäkta rojalist så är jag ändå ett stort fan av kungafamiljen. Ett kungahus i tiden – i min smak. Efter prinsens tal ligger han högt på min gilla-lista när det kommer till kungligheter. Direkt efter Victoria. :)Söndagskram.Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published.