Sommarboxar

Man behöver knappast köra den vanliga svängen med att det kan komma regniga sommarkvällar när det är fint att ha några boxar på lager :). Vad vi pratar väder vi sommartörstiga svenskar. Vi kan liksom inte låta bli. Sol eller ej. Regn eller ej. Hur som helst. Jag gillar som bekant boxar. Här kommer några tips från CDON:s stora sommarrea.

De två första säsongerna av världens snyggaste tv-serie finns för 99 kr styck.Nu unnade jag mig de tre säsongerna av Huset Elliot som är nedsatta till 149 kr styck.Jag har dessa boxar som håller förvånandsvärt bra ännu. Nu kan man fynda alla säsongerna i en samlingsbox för 399 kronor.boxar5-copy.jpgKlassikern Svenska hjärtan vill jag se om. Nu finns delarna för 79 kr styck.Sopranos rullar i repris på SVT dessa kvällar. Hela boxen kostar 999 kr just nu. Den skulle jag såklart vilja ha i min samling.Har ni fina boxtips? Tipsa gärna. Mina andra val blir Nikolaj och Julie, Matador, Kalla fötter,  Törnfåglarna , Forsythesagan , En förlorad värld , Ally McBeal och såklart Gilmore Girls där jag har kvar sista säsongen. Happy TV-titt :)!

12 comments

 1. Shogun håller riktigt bra fortfarande! Liksom Mot alla vindar, och De fattiga och de rika (åtminstone första säsongen, den andra har jag inte sett). Och jag gillar verkligen Hornblower. Vet inte om den finns i svensk box än, men väl i engelsk.

 2. Vad bra, nu fick jag lite fler boxtips att skriva upp på inköpslistan. Jag gillar åxå boxar :)En av mina absoluta favoriter bland boxar är Tillbaka till eden. Har precis lagt en beställning på fortsättningen på serien vol 1.

 3. Det finns väldigt mycket bra i box- och tv-serie väg just nu. 🙂 Mina tips är också Dawson’s Creek (funkar alltid), Floden blev mitt liv (australiensisk romantik), Lycksökerskorna (baserat på Edit Whartons sista roman), Tracy’s hämnd (80-tals serie som funkar bra fortfarande), Anne på Grönkulla (barndoms favorit), Mistrals Dotter (ytterligare en 80-tals favorit), Maggie’s nya liv (brittisk feelgood serie), boxen Jane Austen – tre filmer (En ung Jane Austen – Northanger Abbey – Stolthet och Fördom (BBC) ), boxen Systrarna Brontë collection (Jane Eyre – Svindlande Höjder – Systrarna Brontë – Brontës Värld), Foyle’s War (om man gillar brittiska deckare). Hjälp, det finns ju så mycket bra! 🙂 Så nog finns det tidsfördriv om det regnar. ;)Ha en fin sommar Weronica!Kram Lotta

 4. Tack för tipset! Nu blev det Huset Elliot säsong 2 3 för mig, samt alla fyra säsonmgerna av Svenska Hjärtan, som jag ska spara och ge bort i julklapp…

 5. Oh vad många bra tips jag fick via kommentarerna till dig! Hos mig ligger nu Mad men och Huset Elliot och väntar inför rofyllda sommarkvällar!

 6. My GOD! Jag måtte titta superlite på tv för jag har ju inte sett hälften av dom serierna!! Kanske för att jag ser mycket sport i min sporttokiga familj och mycket actionfilmer :=) En serie jag kom att tänka på som jag kollade på i början på 90-talet var “advokaterna” eller Equel Justice som den heter. Där spelade Sarah Jessica Parker med som ung advokat, och tex John Morton som jag gillar, ja flera bra personer. Vet inte om den finns på box förstås, den gick bara i 2 säsonger. Nån som finns den måntro?? Kam ** Milla **

 7. Jag gillar också boxar, det förhöjer verkligen serien att kunna sträcktitta några avsnitt och inlevelsen blir så mycket högre! Mad Men är jättebra! Tycker dock att det tog ganska många avsnitt innan jag var “fast”, men ge inte upp – ni kommer bli fast 🙂

 8. Mad Men är helt klart min favorit, älskar både kläderna och inredningen i denna serie. Nästan så att man hoppas på några regniga dagar i sommar att njuta framför boxarna 🙂

 9. Köpte Mad Men för flera månader sen men det blir inte av att jag tittar. Får väl sitta uppe på nätterna (fast då undrar väl mannen). Såg mer på tv när jag bodde själv men nu för tiden är det ett ständigt jämkande. Sambon vill se historiska krigsfilmer och jag drama. Vi kan iaf titta på nyheterna ihop… Hur gör ni vanliga framför teven?/Carina

 10. Krigets vindar kan du lägga till samlingen, kollade på hela den boxen under den veckan jag låg däckad av bihåleinflammation, samt Nord och Syd. Lilla huset på prärien funderar jag på att införskaffa till dottern nu när hon börjar skolan, har många fina minnen från den serien!Kram

 11. Jag som funderade innan idag på om Mad men finns på box, och så finns de på rea till och med! Tackar tackar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.