Glad midsommar!

Här kom högsommaren med dunder och brak lagom tills vårt plank kring en del av trädäcket blev klart. Min duktiga pappa har slitit och byggt så att vi skall få det lite mer ombonat. Bilder kommer en annan dag. Det är ljuvligt skönt att slippa sitta liksom på en scen här ute i nybyggarlandet! I morgon midsommar. Här blir det god mat i goda vänners lag. Jag påminner om den tårta som jag gjorde första gången förra midsommaren. Den blev snabbt min absoluta favorit bland sommartårtor med en ljuv förening av de klassiska smakerna rabarber, fläder och jordgubbar. Ha en riktigt fin midsommar!

Bild: Egen bild från Ica Buffé sommaren 2009

5 comments

  1. Och jag vill minnas att jag då lovade mig själv att testa det receptet. Nu lovar jag mig det igen. Den både ser och låter helt ootroligt god!Glad midsommar Weronica – hoppas solen lyser på er imorgon!Kram kram.Lina

  2. Vad härligt att ni fått det mer ombonat! Det blir spännande att se bilder framöver. Låter som en intressant tårta, måste provas någon gång. Men imorgon blir det klassisk jordgubbstårta för vår del – lättsamt så och så gott. En fin midsommar önskar jag er!

Leave a Reply

Your email address will not be published.