Midsommar

midsommarblommor.jpgGlad midsommar!uterum.jpg

Här sitter vi och gottar oss nu. Det är så oändligt skönt med lite rumskänsla här ute där det är dåligt med gränser. Det trärena planket skall målas i samma färg som huset nästa sommar. Det kommer att bli kalassnyggt. Jag funderar även på att sätta upp något typ av tyg framtill. Vi får se var det landar. Tusen tack till min käre far som hjälpte oss med detta bygge!

blomsterkrans.jpgHenrik och jag har bundit enkla kransar av björk som vajar i vinden. Sommarstämning.

8 comments

  1. Vad fint ni fått det! Jag funderar på mer tyg för att stänga ute vinden ikväll, får se hur det blir!Midsommarkramar Eva

  2. Verkligen fint! Jag tror på tyg – kanske i enklaste vitt mot det senare vitmålade.Hopps ni fick mycket mys där bakom träplankorna igår. Har just ätit resterna av Nubbesalladen till frukost ute på terassen och solen värmer härligt även idag. Det här är livet! :)Kram fina W!Lina

  3. Så fint! 🙂 Vet hur skönt det är att få lite skydd – var ju själv nybyggare för några år sedan. Håll ut snart är det lummigaste lummigt. det går fortare än man tror. 🙂

  4. Hoppas ni fick en fin & skön midsommarhelg! Planket ser fint ut! Skönt med lite insynsskydd. Vi sitter ju fortfarande på en dansbana, som jag inte riktigt har fått grepp om hur jag ska utforma med avseende på insynsskyddet…

  5. Some time ago, I did need to buy a good car for my business but I didn’t earn enough cash and couldn’t order something. Thank God my sister suggested to try to get the loan at trustworthy creditors. So, I acted that and used to be happy with my small business loan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.