Sommarting

stadningsommar.jpg

Måndagens adrenalinrush blev tydligen för mycket för mig. Sedan dess har jag varit i allmänt olag och legat med feber stundtals i soffan. Blä. Men, men, energin må återvända snart. Energin till att städa i värmen är även den lika med noll, men i går tog ändå mannen tag i saken och röjde. Jag plockade det jag förmådde. Det var välbehövligt kan jag säga. Blä för att städa på sommaren med, men så skönt när det är klart.

idoliketobebesidetheseaside.jpg

Jag har fått frågor om att nätshoppa från England. Jag länkar till en del brittiska sidor och handlar glatt från ett antal. Nu har jag aldrig behövt skicka tillbaka något, det är väl lite krångligare än annars kan tänkas, annars har jag bara goda erfarenheter. England som EU-land har ingen tullavgift, så det behöver man inte tänka på. Annars gäller det som med svenska sidor att läsa ordentligt kring köpvillkor och frakt. Jag tycker egentligen inte att det är besvärligare än att handla från en svensk sida, men det är klart att det är ett steg att ta om man inte har gjort det förut. Mina senaste brittiska inköp är W-börsen och den somriga tygväskan ovan från Alphabet Bags. Man måste ju följa säsongerna liksom :)!

Ha en fin sommardag!

9 comments

  1. Städar gör jag i höst!!!!!! Bara badrummet görs i sommar, och köket, och…….

  2. Sällan har väl en städbild sett så pigg och fräsh ut! Gillar den somriga känslan hos dig. 🙂 Hoppas du snart är frisk och kry!Kram KarinPs. Gillar verkligen kontrasten mellan tapeten (vill ha!) och tygkassen (vill ha den med!).

  3. Jag städar mest varje dag tycker jag. Men så har vi också tokrensat här hemma, flyttat runt på pinaler och plockat, plockat och åter plockat inför lördagens loppis. Japp, nu är det jag som ska stå bakom bordet och sälja den här gången. Känns så himla befriande och huset blir liksom lite lättare. Och renare. Gillar dina vardagsvackra bilder Weronica. Du är en duktig fotograf och har sinne för att fånga motiven ur rätt vinkel. Dessutom med febervarm pannna – bra jobbat! Krya-på-dig-kramLina

  4. Oh, vad snyggt, vill ha! Här är fredag=städdag. Bara att bita ihop och dammsuga över snabbt annars storknar jag i värmen. Är så trött på detta plockande men såg två skräckprogram igår som handlade om personer med samlarmani och där allt låg huller om buller överallt och de själva klev runt i skiten. Sån vill inte jag bli så det fick mig att vilja städa ;)Krya på dig!Kram Carina

  5. Åh, sommaren känns som en enda städdag då man drar in en massa grus och gräs från alla barfota fötter som springer in direkt från gräsmattan. Dammsugaren står mer framme än i skåpet. Tyvärr :/

  6. Har tänkt testa tårtan som du skriver om här: http://www.enmammasdag.com/weronica/?p=6002 när min mamma fyller år nästa vecka, problemet är att jag jobbar så jag skulle behöva göra bottnarna dagen innan, vad tror du? Kommer den bli lika god ändå?

    Anna: Den fungerar fint att göra dagen innan. Ta på fläderkrämen och jordgubbarna vid servering, så har du en favorit bland sommartårtor. Lycka till! /Weronica

  7. This outfit also known as Zentai, body wrap is a kind of straitjacket, initially started in 80s of 20th century Japan, is a synthetic form of the weird by the clothes, or the second layer of skin called the human body. At present, this spiderman costumes trend has already spread around the world, and the network also created a certain group of organizations divided into two groups. http://cy8.shoesbootsmall.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.