Önskningar i juli

julionskningared1-copy.jpg

Jodå, det gick att skaka fram lite juliönskningar i värmen :). Håll till godo!

Till den där innergården och dess känsla skulle en klassisk bänk från Byarums bruk sitta fint. Jag har alltid velat ha en sådan och önskar man sig tillräckligt länge, så kanske det händer en vacker dag :). Sommarstämning med sovmorgon i fågeltryck av Karin Åkesson. Barnen brukar köpa nya målarböcker till Gotlandssemestern. För egen del väljer jag My Wonderful World of Fashion – en ifyllnadsbok för stora. Om jag nu skulle nämns att rita i den. Tveksamt. Vanilj och honungstvål från Björk and Berries får bli sommarens doft i stugan. Kanske en riktig klassiker i kriminalgenren? Arthur Conan Doyle i vacker utgåva från Penguin. Sommarens heta drycker i klassiska Panton-muggar. Blommorna med miniskaft i lilla vasen av Maria Håård för Svenskt Tenn. Minnen och anteckningar i de vackra klassiska mönstren av Maria Åström för Bookbinders Design och glatt av Carl Johan de Geer för Pocketshop. Och så de där Gröna fåglarna. Japp, det blir bra så denna månad :).

6 comments

 1. Hälsningar från piraterna:

  Pirata Pirata Produktion

  presenterar stolt för sjunde året i rad

  PREMIÄREN AV

  Pucko & Bäng i Dunderlandet

  den 15 juli 2010 kl. 16.00

  Starring Pucko & Bäng & Daniel Mesling

  – En galen piratkomedi om romantik och äventyr –

  Torsdagar och Söndagar vecka 28-31 kl. 16.00
  i Stenkyrka
  Lickershamnsnedfarten, väg 149, vid piratflaggan

  Det är nu dags, för sjunde året i rad för de tokiga piraterna Pucko & Bäng att ge sig ut på äventyr. Denna gång är det bröllopsyra som gäller och som vanligt lovas galenskaper, hysteri, sång, dans, skratt bland stora som små och mycket mycket mer.

  I år har Pucko fått bröllopsyra och gör allt för att hitta den man som ska uppfylla hennes allra högsta dröm, att få bli piratpruttprinsessa. Bäng, som till varje pris vill att Pucko ska välja henne till brud/make/omaka/pruttpiratprins/prinsessa, bestämmer sig för att visa Pucko att alla andra bara är skurkar. Bäng iklär sig ett par glasögon och ikläder sig rollen som den muskulösa Daniel Mesling, en riktig gymfjant från Äckelbro, allt för att få Pucko att förstå hur bra Bäng är. Men Bängs plan går i stöpet när Pucko faller pladask för denna gympaknutte. Men Bäng vet hur ett fiasko ska tas och ett äventyr utan dess like påbörjas.

  En romantisk piratkomedi av alla bästa och alla tokigaste slag. En komedi där ni får färdas till Bollywood och till Dunderlandet med sång och dans och som vanligt ett ultrahippt soundtrack.

  Vem som får vem i slutet? Det kan endast verkligenheten förtälja, så kom till vår piratö i sommar.

  Föreställning torsdagar och söndagar v. 28-31 kl. 16.00, i Stenkryka, väg 149, vid Lickershamnsnedfarten, vid piratflaggan.

  Pirata Pirata har under flera år uppträtt inträdesfritt och även så i år. Vi litar därför till fullt på generösa bidrag från besökarna för att kunna bidra till vår fortsatta existens.

  puss och kram från Pucko o Bäng

  Görel: Vi tackar och bockar för den hälsningen 🙂 Klart att vi kommer! /Weronica

 2. Mycket fina saker! Du är suverän på att plocka russinen ur kakan, och paketera det hela fint! 🙂

  Mrs B: Tack! Glad blir jag 🙂 /Weronica

 3. Dina önskningar är mina önskningar. Jag tar dem alla och tänker att världen är full av färger. och fåglar.

  Kram sommarflickan!
  Lina

  Lina: Kram till dig med. Färger och fåglar blir min melodi i juli 🙂 /Weronica

 4. Åh vilken fin bänk från Byarum – superfin! Klassisk och romantisk – vill ha! Jag har också sneglat på den länge…

  Kramiz aka

  Aka: Visst är den fin! En riktig klassiker som skulle passa utmärkt hemma hos oss. Ja tack 🙂 Hoppas att vi får vår bänk någongång! /Weronica

 5. Du har visat utsidan på ert hus några ggr och den vita
  färgen ser väldigt bra ut. Vi ska snart måla om och jag
  är verkligen superintresserad. Har du färgkoden så snälla
  låt mig veta vad den heter. Tackar på förhand och ha en
  härlig dag!

  Helena: Jag har ingen färgkod till den. Du får gå till en Nordsjö butik och fråga efter Trägrå 1 så vet de vilken färg du menar. Vi kunde inte vara mer nöjda med vår färg nu när vi har upplevt den genom alla säsonger och skiftningar. Jag rekommenderar den å det varmaste! Detsamma till dig! /Weronica

 6. Jag har länge velat ha pantonemuggarna hemma i köksskåpet, så när jag tidigare såg att du tipsade om grandpa sprang jag genast dit! Lycklig fick jag syn på muggarna men tyvärr var de bara 20 cl och kändes lite väl små… Blev lite besviken och det blev inget köp. Så nu är jag på jakt efter en större modell (vill ju kunna dricka stora koppar med te!) men det kanske inte finns!? Jakten fortsätter…

  Hanna: Jag har precis samma problem. Jag dricker endast te och vill ha ganska stora muggar, så de här går egentligen helt bort om man inte vill findricka te ur kanna eller termos eller något i den stilen. Jag har inte sett några större tyvärr. Jag har alltid gillat dem och funderar på att ha en som förvaring av t ex pennor typ. Svåra att motstå, men inte ideala för te tyvärr. /Weronica

 7. We will bring you more exciting and better service. Our spiderman costumes are fashionable and creative. Is even more affordable. we provide high quality catsuits.Look here, there is a very innovative style models, our zentai for sale We are waiting for you.. Please trust us. Choose us!http://cy7.shoesbootsmall.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.