18 augusti: Love

mixedtapesdf.jpg

Jag hade alldeles glömt bort hur mycket jag tyckte om den där Kärleksvisan. I går drog hon i igen på televisionen när jag pussade barn som skulle sova. Mäktigt.

Klicka på bandet för att lyssna på en del av Festkonserten 18 juni.

8 comments

  1. Precis vad jag tänkte! Jag hade också glömt hur mycket jag tyckte om den. Och konserten dagen innan bröllopet, vilken konsert!! Jag ryser bara jag tänker på det!

  2. Lustigt att jag går in o läser Love 18 augusti, när jag precis skrivit på FB att idag 18/8 fyller min Love ½ år!!

    Minks: Grattis till din Love 🙂 /W

  3. Such a line head in the coming decades may be more audience, zentai  like the bit from some of their star began, such as GAGA Miss (just guessing, after all, many of her wardrobe has gone beyond catsuits), and if the current spider man costume  fashion trend of people dress up more and more unpredictable, and exaggeration of the design seems only to rise. But this so-called "second skin" is really so comfortable, and perhaps only people tried to know the answer.

  4. Tack för länken. Vet du om hela konserten finns att köpa.Tack också för en alldeles superb sida du har. Läser den varje dag det första jag gör. Fortsätt så. Ewa

  5. å visst är den vacker 🙂 hörde den nyss igen. vilka fina inspirationsbilder du tar, har följt dig ett tag nu, men är så dålig på att lämna kommentarer,men jag ska bli bättre på det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.