Fredagssvepet: Vecka 33

Nu kickar vi väl igång igen, eller vad säger ni? Håll till godo med sensommarens första fredagssvep!

33fredag-kopiera.jpgGrått igen. Och enkelt. Och vackert. Från brittiska Toast.335fredag-kopiera.jpgPaisleymönstrad skönhet från Rodebjer. Paisley till hösten, ja tack.331fredag-kopiera.jpg

Norrgavel har alltid de finaste av katalogbilder. De lyckas förmedla den där speciella Norrgavel-känslan som även finns i butiken. Jag skulle investera i årets Ulle-tofflor i huvudstaden i tisdags, men inte ett enda par i min storlek. Jag får lov att söka vidare.

339-kopiera.jpgMed vardagen kommer den där riktiga fredagskänslan tillbaka. Och det är faktiskt just – fredag :)! Jag diggar och träningspeppar fortfarande stenhårt till denna.Bondens marknad har dragit igång i olika delar av landet. Passa på och gå om ni har tillfälle. Det brukar alltid vara väldigt trevligt – och gott.336fredag-kopiera.jpg

I dessa skolstartstider som alltid innebär något av en kulmen för suget när det gäller en skrivboks/almanacks/penn-etc-nörd, blir jag glad över att min favoritkalender från UrbnCal kommer i en variant för 2011 också. Nu är det Köpenhamn och ett grafiskt uttryck. Jag gillar redan.

332fredag-kopiera.jpg

Katalogen är här. En snabb genombläddring ger vid handen att Ebba Strandmarks Åryd är årets Björkefall. Vi lär få se dessa på många ställen framöver. Vackra är de.Danska Day kan detta med produktbilder de med. Magiskt fotograferat av Ditte Isager.337fredag-kopiera.jpg

Nu börjar säsongen för de svenska äpplena. Jag påminner om en av mina favoritböcker av Elisabeth Johansson. Med den kommer man i omedelbar äppelstämning.

Jodå, Valentines Day är en fin film i den mycket svåra genren romantisk feelgood. I helgen skall jag ge mig i kast med något helt annat.

Jag tillönskar er alla en riktigt fin helg!

13 comments

  1. Härligt fredagssvep som avslutning på den “första veckan”! Jag har inte hunnit kommentera så mycket i veckan, men jag är definitivt inne och läser och piggas upp av alla dina inspirerande inlägg!Den grafiska UrbnCal – definitivt ja tack!Trevlig helg!

  2. Åh så trevligt med fredagssvep igen! Tack W!Valentines Day såg jag förra fredagen. Mycket OK! Dock har jag inte givit mig i kast med Tom Ford-filmen. Kanske ikväll??Trevlig helg!!!!

  3. Härligt att du åter förgyller fredagarna med dina inspirerande svep! Filmen Precious är oerhört stark och förtätad, och mitt i all ändlös misär finns det strimmor av hopp och glädje…Hoppas att du får en fin helg!Anna

  4. Tack för ett härligt svep! Minsann, nu börjar det att behövas att tänka höst. Toast var nytt för mig – ack så enkelt och stiligt, finns det i Sverige månne?Trevlig helg!Kram

  5. Tack för finfint fredagssvep och grå höstgarderob! Du gör så fina collage, jag blir både glad och inspirerad!Kram

  6. Klockrent fredagssvep! Plötsligt känns inte hösten så motig längre! Jättefint! Gillar framförallt den grå klänningen från Toast. Vet du om det möjligen finns någon svensk återförsäljare?

  7. Åh nu känns allt genast vanlig ordning igen:)Ja Åryd finns hemma hos mig, som jag väntade på att den svarta skulle komma ooch sicken besvikelse det blev när den var brun!! Vita fick det bli hos mig! Älskar fortfarande mina björkefall men de känns så vinter och juliga så nu ligger dom i den samligen hos mig, kommer nog fram då igen:)Ha en fin söndag, kram M

  8. Manolo Blahnik sandal is undeniable very feminine, not only in shape, but also in its vibrant colour. This may be made to wear in a frivolous motive but of course, in the prudence and elegant way. If you do not intend to make a striking appearance, wearing that hope is subversive, and let others through the pairs of shock. This is indeed a classic shoe, you can use in any season. Visit http://www.louboutinshoesmart.com for more details!!

  9. Louboutin shoe is working fine, very cheap. If you choose it, you choose fashion and beauty. It is the first choice of many stars and celebrities.Finally this style is sexy, gorgeous and fun. Welcomes to be one of the growing group of female friends to buy it. Take my advice, your choice is correct, do not forget to tell your friends. This is a typical Christian Louboutin Shoes, the world’s favorite style of many women totally different, it is very simple and generous, for beauty-conscious women of different ages to use. Now that makes me thinking twice of getting such. So if you have the money to throw, go purchase a pair of this Louboutin shoes. Be the center of attention. You will be a beautiful flower.

Leave a Reply

Your email address will not be published.