Ljus

ljusstakar-kopiera.jpg

Förutom den där ljuva sensommardagen halva lördagen, har det varit mycket ut och in i affärer denna helg. Gummistövlar, påfyllning av skafferi och uteväxter – bland annat. Ett tips är att titta efter utekrukor nu. Vi fyndade svarta för halva priset när vi gjorde ärenden på K-Rauta. I fredags var vi på IKEA innan helgrusningen och utan barn – en högst vinnande kombination i det fallet :). Jag skrev om ljusstaken Åryd som den nya Björkefall – en enkel form i tiden som tilltalar de flesta. Nu syns de även i vårt hem. De har fått plats i en blandning av ljuskällor på soffbordet. För vad är väl hösten om inte en massa tända ljus när det mörknar på kvällarna? Jag hjärtar Åryd. Och för det allra mesta även hösten. Happy måndag!

Jodå, somliga straffas omedelbart för att skriva myspysiga inlägg ;). Liten ynklig sjuk dotter hemförd från skolan. Det hjärtar jag ICKE med hösten.

8 comments

  1. Fina ljusstakar!Åh, usch för höstbaciller. Hoppas det är lite milda förkylningsbakterier, så man kan lindra med lite varm dryck och glass../Tova

  2. Ja hösten har sina positivasidor, som att det är dags att tända ljus och brasor igen, men förkylningarna och skrutt kan man å andra sidan gärna slippa. Ha en bra vecka! Jenny

  3. Vad fint det är när man blandar olika ljusstakar, det blir lite mer liv! Ja visst är det mysigt att få tända lite ljus när kvällen blir mörkare och mörkare. Snygga är dom Årydarna, de står på min inköpslista!Kram Anna

  4. Alla: Tack för hälsningar! Ja, jag gillar att mixa höjd, form och storlek på ljuskällor. Det blir lite mer liv i installationen som jag gillar. Och även om det låter ack så klyschigt så är det faktiskt ganska mysigt med ljus en mörk höstkväll 🙂

  5. Åryd ser kalasfina ut. Och så snyggt det är att blanda olika ljuskällor så. Du är för övrigt välkommen att titta in i min sprillans nya blogg. Börjar om kan man säga med lite annan inrikting – eller ingen direkt inriktning – vi får se vad det blir av den… :)/Kristina (fd Kix Koll)

Leave a Reply

Your email address will not be published.