Önskningar i september

mywishesseptny-kopiera.jpg

Månadens önskelista blir lite höstigt med såväl fåglar som löv. Och brunt och grönt. Och olika material och strukturer. Förutom ting, så önskar jag mig en brittsommar utan dess like. Då trivs jag som allra mest här i livet.

Kork känner jag för igen. Jag börjar med att bunkra upp med Edholm/Ullenius snygga Tyst som finns både som tallriks- och glasunderlägg hos IKEA. Ett höstfynd. Naturligt skrynkligt känns också rätt. Jag vill gärna sova gott i H&M Homes tvättade linnelakan. Och snyggt med screentryckta gamla silverbestick hos Hemtex som relanseras stort just nu med bland annat webbutik. Tenn. Alltid. Min senaste “vill-ha-sak” är ett löv. Även Indiska har fina löv i höst. Och så vill jag ha den klassiska unicaboxen. Planscher med alfabet finns det en uppsjö av. Ornis av Anna Söderberg/Wonderwall med ett ornotologisk typsnitt träffar ändå rätt. Sedan blir det bok, choklad och nagellack. Sigrid Combüchens Spill vill jag läsa, Renée Voltaires urgoda hampachoklad vill jag ha ett litet lager av i skafferiet och naglarna vill jag lacka med Essies nya Little Brown Dress. Nöjd så :).

Hemtex-handduken såg jag först hos Lantliv i stan. Jag påmindes om att jag sett den förut och visst har väl Hemtex designer sneglat väldigt mycket på denna hos Conran? Anna Söderbergs Ornis såg jag i går hos Lotta Agaton.

5 comments

  1. Finfint!Jag suktar efter HMs linnelakan, har aldrig haft sådana så jag skulle helst vilja se dem irl, får tänka på att gå till HM Home nästa gång jag är i Stockholm. Hittills är jag dock mycket imponerad av allt jag har köpt från HM Home, tycker kvaliteten är över förväntan.Jag är för “feg” för mörka nyanser på naglarna men jag gillade verkligen det bruna lacket. Får se om jag tar mod till mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.