Modernt: Casual

modecollage69ed.jpg

Här stavar vi studiedag. I eftermiddag blir det korvpicknick i skogen, men om jag skulle vara citychic lovmamma med barnen på café istället skulle jag gärna bära det ovan. Det fungerar även utmärkt för andra dagar såklart :).

Jeansskjorta H&M, chinos In Wear/Ellos, kofta Esprit/Ellos, sjal Atlas Design/Nelly, väska Decadent och kängor Clarks/Ellos. Nagellacksproverna är ytterligare två fina färger från Essies höstkollektion – Merino Cool och Velvet Voyeur

7 comments

  1. Jag älskar dina klädkollage! Du tipsar så bra och inte bara om superdyra saker utan om sånt man kan hitta i butikerna efter jobbet.Kram och tack för en fin blogg.

  2. Köpte oxå kängorna! Tack för tipset. De hade halv nr så jag blev kanonlycklig. Jag har annars så svårt att hitta passande skor eftersom jag har stl 39,5.Hoppas de är lika snygga i verkligheten med!

  3. Marie: Tack! Vad glad jag blir – och sporrad framåt. Redan i dag syns med den kicken i baken ett nytt modecollage :)Finacarina och Sonja: Så kul att ni blev med skor! Hoppas att de passar fint på foten när de kommer. Grymt snygga på bild är de!

Leave a Reply

Your email address will not be published.