Tidig höst i skogen

skogen69.jpgskogen695.jpgskogen691.jpgskogen692.jpg

Skiftet i naturen har inletts. Det är fröställningar, rönnbär, lingon och blad som ändrar färg. Hög klar luft. Vackert. Tyckte jag då. Andra fokuserade på myggor eller den millimeterrättvisa fördelningen av Bullens pilsnerkorv – vissa var ju längre än andra, men kanske de mindre ändå var lite tjockare om man kollade närmare – och oj så fnissigt kivigt det kan bli. Men det lyftes på en hel del stockar också. Och svärdades en del med pinnar. Och så lite för mycket korv i magen som kom upp igen. Men när vi väl var hemma, så konstaterade vi att det ändå hade varit ganska så mysigt :).

10 comments

  1. Din beskrivning av er utflykt låter lite som hösten själv – mysig, härlig men ibland lätt irriterande. De mättade färgerna i bilderna gör höstkänslan total.

  2. Min kille såg likadan ut idag, samma hår samma tröja, (fast med glasögon 🙂 Idag när de hade idrottsdag i skolan. Fina bilder!

  3. Vi var också en sväng i skogen idag. Jag älskar att gå i skogen. Det är så tyst och lugnt samtidigt som man (i alla fall jag) får en massa energi av det.Ha en fin vecka!Kram Maria

  4. Haha. Läser nu om ditt skogsliga äventyr och inser att det inte är långt från mitt eget. Även känslorna nuddar varandra den här gången. Ja vad säger man – man hittar glädjen i det lilla ibland och vad det gäller kiv och fnitter säger jag – vänta bara. Tonåringar kan de med. :)Kramen och tacken för fina bilder!

  5. Hi hi hi, bra beskrivning av familjeliv i skogen och coolt av dig att du lyckades fånga upp detaljerna i naturen ändå! Kommer ihåg när jag själv var liten och INTE tyckte om att gå i skogen, för mycket myror och för jobbigt att kliva över stock och sten…

  6. I had seen some of the articles you had written on this blog, and I was impressed. You had a tough, clear style of writing. Your articles held a reader’s interest. christian louboutin  BLACK leather sandals,with ferrule on both side, This is a pair of sexy high-heeled Sandal, heel by most popular sexy degree.black colour, generous and vogue. The fabrics gether all the advantages of the fabrics today, showing its gorgeous gloss and honour. The peep of shoes resurge elegant feeling in 1960s. This louboutin shoes  plays a very important role in figuring women’s body, showing Christian sandals perfect figure and elegant attitude, self-confidence and sexy!

  7. Spelar Henrik fotboll? Valters klubbtröja ser precis likadan ut, men med grön botten (Särö IK) och klubbmärke på magen. Behöver jag tillägga att han älskar sin outfit, och gärna skulle bära den dag och natt… Fint John Bauer-mörker i bilderna, det doftar Tuvstarr!

  8. Vackra bilder med fin komposition!Du är en duktig fotograf, är du självlärd eller har du gått kurs i digitalfotografi?Jag är själv lite sugen på att slipa på min eget digitalplåtande nämligen.HälsningarBritta

  9. Alla: Tack för era fina kommentarer!Anna: Jajamen, det är hans fotbollströja. Här i området har alla röda tröjor 🙂 Och med initialer på och allt. Lycka!Britta: Tack snälla du. Jag är helt självlärd. Jag testar och provar och inspireras och försöker – om och om igen. Jag har gått Mikaela Rudhners webkurser i digital bildbehandling. Där lärde jag mig massor av tips och trix. Rekommenderas om de kommer igen!

  10. Åh jag älskar bilden med korgen. Får mig verkligen att tänka på när jag var barn och vi gick ut pappa & jag och plockade svamp! (mamma också kanske? men pappa var mest intresserad, tror jag – mamma plockade hellre bär…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.