Modernt: Klassiska stövlar

modecollage15sept-kopiera.jpg

Klassiska svarta höga stövlar hör hemma i basgarderoben. Det gäller bara att finna de där ultimata som sitter som ett smäck och som håller för att slita på. De finns i många modeller och prisklasser. Det är är bara att prova sig fram – något som kan vara en nog så stor utmaning när det gäller just stövlar.

Fyrtal från Hennes & Mauritz – 1. Klassiska basjeans 2. Halsduk med volangkant 3. Höstkofta 4. Vid blus med veck. XOXO – Jacka från In Wear/Ellos 5. Klassiska stövlar från Clarks/Ellos 6. Väska från Wera/Åhléns.

11 comments

  1. Snygg väska och snygga stövlar! Jag måste inhandla nya stövlar, men som du säger det är svårt att hitta ett par som sitter som dom ska över smalbenet!P.S Som vanligt har du gjort ett supersnygt collage =)

  2. Du påminner mig om att jag måste köpa en ny höstgarderob. Förra hösten och vintern var jag nybliven mamma och inte riktigt i “rätt” storlek och året innan dess gravid så nu behövs det v e r k l i g e n nya kläder. Så passande att vi ska till Stockholm den här helgen då… …men troligtvis så kommer det sluta med nya kuddar till soffan och kläder till lilleman om jag känner mig själv rätt :)/Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published.