7 comments

  1. nu har jag kolla igenom hela din blogg från första inlägget 🙂 och jag tycker så mycket om den! jag undrar hur du gör dina collage? hur sätter du ihop dina bilder med dina handskrivna texter, använder du photoshop och illustrator?

  2. Hon är också cool…Här hemma har Robyn förövrigt kvalat in på barnens bästa lista =) Vet inte om det var inslaget på Lilla Aktuellt som gjorde det eller mammans eviga lyssnande… Ikväll öppnades i alla fall paketet med två cd, och nu spelas Hang With Me, den akustiska, för femtielfte gången. Men värre kan det ju vara eller hur ;-)Ha en skön kväll!Kram Sofia

  3. Tack för tipset, sökte reda på denna duktiga Britta direkt och gillar! Gillar också ditt fina, stilrena typsnitt som du ofta använder i dina inlägg nu. Lust att dela med dig av vad det heter? Kram

  4. Vicky: Tack! Vad skoj att du gillar vad du ser. Jag jobbar vanligtvis med Photoshop Elements. Det är bara att sätta igång och vara kreativ med fonter, bilder och komposition och försöka att finna sin egen stil. Varmt lycka till – och tack för din kommentar!Sofia: Det kunde ha varit mycket, mycket värre må jag säga 🙂 KramVictoria: Jag älskar Spotify och har blivit bra mycket bättre på att lyssna och upptäcka musik nu. Det är ett stort hav dock och det är svårt att veta vad man letar efter ibland. Så därför är det roligt att både ge och få tips. Kul att du gillade detta!Ingela: Visst är hon bra! Mejlar dig i typsnittsfrågan. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.