En liten gåva

torsdagstavling-kopiera.jpg

Det var ett tag sedan jag körde en liten gåva här på sidan. I dag skiner solen här, så då känner jag mig på :). Dagens present till någon av er blir ett kärleksfullt kuddfodral från H&M Home. Vill Du ta en lott? Skriv en rad till mig på mejlen weronica@enmammasdag.com så är Du med i matchen. Jag skickar kuddfodralet till någon av er i början av nästa vecka. Lite Amour till er alla som läser här inne!

Vinnaren får dock stryka kuddfodralet själv :)!

9 comments

  1. Jag är också med!! Skulle klicka hem några andra kuddar och skulle kika på den, blev lite snopen när den inte fanns…. Slänger iväg ett mail snarast!kram!

  2. Finns den kvinna som inte går igång på prydnadskuddar? Jag älskar i alla fall att det nästan går att förnya ett helt rum genom att rodda om kuddarna i soffan/fåtöljen. Är gärna med och tävlar! :)Trevlig helg!/Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published.