Modernt: Casual III

modecollage28sept-kopiera.jpg

Casual Autumn tycks ha blivit mitt gebit denna höst. Här har vi en variant till. För jag tänker så med mina modecollage. Jag måste själv vilja bära allt det som jag visar. Och det jag visar skall huvudsakligen finnas tillgängligt online eller hos de stora kedjorna så att det blir lätt att hitta om man skulle vilja det. Ibland finner jag föga i utbudet. Nu tycks jag kunna fiska upp en hel del. Vi får väl se hur länge flödet varar :).

1. Parkasmodellen syns precis överallt i år. Jag har en från In Wear. Den ovan kommer från H&M. 2. Vacker halsduk i mättade höstfärger från Dagmar/Nelly. 3. Tröja från Esprit/Ellos. 4. Treggings från H&M. 5. Svenska Shepherd /Ellos gör även de fårskinnsdojjor att lufsa runt i. 6. Fin liten skinnväska för det viktigaste från Twist and Tango/Ellos.

10 comments

  1. Fortsätt så!! Det är så härligt att få inspiration till snygga, bärbara kläder, skor och andra attiraljer som är inom ens praktiska och ekonomiska räckhåll. Dessutom i tilltalande collageform (till skillnad från en del andra bloggvarianter på modetips). I like!!Ha en härlig eftermiddag i höstsolen,Anna I.

  2. Hej Weronica!Mysiga höstkläder…Älskar koftan!Kransskola…ja kanske ingen dum idè! Men det är så lätt så det är nästan inget att visa, fast folk undrar ju..så det som är så självklart för mig kanske kunde upprepas ändå?!Trevlig kväll!Kram Mariette

  3. Tycker så mycket om dina modecollage – alltid snyggt, bärbart, billigare och dyrare i en bra mix och den klassiska/tidlösa stilen som jag tycker är ditt signum och som jag själv föredrar. Blir alltid inspirerad när jag tittar in hos dig!

  4. Åh, vad jag blir glad över dina små klädtips. Är man som jag lite ointresserad men ändå tycker det är viktigt är detta guld! Tack snälla du!Ha en härlig höst.Annika

  5. Jättefint collage, verkligen en outfit helt i min smak.Väskan är nu hemklickad till 50% rabatt förresten 🙂

  6. Har fått hem väskan, och den kommer att bli en trogen vän. Liten men det viktigaste får plats – perfekt! Min är dock mörkare brun än bilden visar, men så fin. Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published.