Tisdagstema: På väggen

39tisdagblogg.jpg

Jag kan inte låta bli att ha Less is More av Douglas Wilson just precis där. Bokstäverna är pyttiga och man får gå riktigt nära för att se vad det egentligen står. Vilket såklart är en del av poängen. Och därför blir det en maxad effekt mot den stormönstrade tapeten som breder ut sig på våra sovrumsväggar. För tapeten är allt annat än Less. Den är snarare mycket. Väldigt mycket. Det är en tapet som tar för sig och som inte lämnar någon oberörd. Jag älskar att vakna mitt i detta varje morgon. Spänningen mellan Less is More och blommorna är lite som livet själv. Och jag. Jag är inte de stora yviga rörelserna. Jag trivs bra med att stå och lyssna och iakttaga. Å andra sidan kan jag vara en riktig dramaqueen emellanåt. Och om jag får utrymme så tar jag även plats. Och jag är inte rädd för att kämpa för saker och ting. Less och Much – is More :).

Fabrikens Tisdagstema: På väggarna. Tapeten är Krysantemer från Svenskt Tenn.

12 comments

  1. Hej Weronica, ja, kombinationen är onekligen mycket lyckad, om inte perfekt! Tapeterna är fantastiska förresten och det måste vara underbart att vakna bland blommorna; som att ta en tupplur på en äng. Wonderful!!Ha en skön tisdag!

  2. Jag älskar kontraster och den här var verkligen perfekt =) Vad roligt att du också har Krysantemer.Vi har den ju i våra tvillingars rum och det är fantastisk tapet.Jag vet att jag kände, gulp, när första våden kom upp men senhar jag bara älskat den. Ha en bra dag!Kram Sofia

  3. Supersnygg tapet och tavlan passade perfekt på den väggen – för det går ju inte ha nån väldigt detaljerad och mönstrad tavla på den stormönstarde tapeten. Välavvägt och smakfullt!//Victoria

  4. Kul kombo!Jag älskar den där tapeten och begrundade den noga i de olika färgställningarna sist i Stockholm på Svenskt tenn. Alla färger är så fina. Är nämligen lite sugen på den till lillemans nya rum – tror att den skulle passa jättebra i ett barnrum också. Kram/Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published.