Modernt: Basics

modecollage12okt-kopiera.jpg

Denna vecka blickar vi ut mot klassiska basplagg som man kan bygga en garderob kring. Dessa plagg fungerar i de flesta sammanhang och beroende på vad man bär till kan de skifta uttryck.

* Bekväm trikåklänning med omlott (denna modell In Wear/Ellos är fastsydd i sidan) passar de flesta. * Klassiska svarta ridstövlar. Det gäller bara att finna de som passar på ens egen fot. Ovan syns Hush Puppies/Ellos). * En fin kappa hör den kallare säsongen till. I år syns, som tidigare sagts, beiga kamelnyanser överallt (H&M). * Klassiska accessoarer – halsduk med volangkant från H&M, handskar från Lindex och väska från Wera/Åhléns. * Parfymen är YSL:s Parisienne.

5 comments

  1. Oj, vilken härlig bild!Jag vill ut och shoppa :)Kan nog inte få nog av halsdukar och sjalar och din ser supermysig ut.Kram Marie

  2. Precis sådana stövlar jag letat efter, tyvärr fanns de inte hos norska Ellos vilket verkar så konstigt eftersom allt skickas från Sverige..jäkla otur! Är det bara jag som inte ser så mycket av halsduken?

    Tess: Aj då. Det har precis kommit in till Ellos, så det kanske finns hopp om Norge också 🙂 Halsduken får du kika närmare på om du klickar in dig på länken till H&M:s accessoarer. Här pratar vi collage och då komponerar man ibland så att allt inte syns helt och fullt ;). /W

Leave a Reply

Your email address will not be published.