Fredagssvepet: Vecka 45

Så befinner jag mig i förväntanstider. Vintrigt pynt. Glögg. För all del slask ute, men ändå. Stämningen är här. Håll till godo med veckans fredagssvep!

45fredag-kopiera.jpg

En av mina favoritmodeller är brittiska Stella Tennant som är med i H&M:s julkampanj med sina döttrar. Förtjusande klassisk porträttbild med fina ponchos.

45fredag1-kopiera.jpg

Toast julkatalog är även den förtjusande i vanlig ordning. Det finns så mycket fint att bläddra i på nätet. Titta t ex in på de duktiga norskorna i onlinemagasinet Hviit Jul. . Jag vill se mer sådan här jul i vårt land också.

45fredag7-kopiera.jpgNu tar jag nog snart ner mina fina änglar av Jurianne Matter /Cosas från inspirationstavlan och pyntar med dem på andra ställen.45fredag3-kopiera.jpgTändsticksfodralet av Kristina Stark blev en stor hit förra vintern. Nu har det kommit i en rostfri variant. Den gillar jag.45fredag8-kopiera.jpgBåde Residence och Elle Interiör har riktigt bra nummer ute nu. I Elle Interiör är By Nord:s ägarinnas hem med. Det är så mycket nu som det kan bli.

45fredag9-kopiera.jpgMin favorit från förra årets Idol är grymt bra när hon får till det. Garanterat fredagssväng!45fredag10-kopiera.jpgBling med art deco-känsla från Indiska.45fredag2-kopiera.jpgPå söndag klappar vi lite extra på vårt vita hus, då det är tvåårskalas. Vi flyttade in den 14:e november 2008. Tiden flyger fram. Fin bräda från Ylva Skarp som har öppnat dörrarna till sin webbutik.45fredag5-kopiera.jpgSå fina julprydnader. Wilma & Friends säljer den vackra snöflingan i horn.45fredag6-kopiera.jpgPå söndag firar vi alla pappor lite extra.45fredag11-kopiera.jpgVimplar i filt med broderi från Etsy. Vackert, vackert.45fredag12-kopiera.jpgStjärnanis har jag lagt fram på ett litet fat som jag sniffar på när jag går förbi. Varm choklad hör årstiden till. Här vita chokladflingor från Toast.45fredag4-kopiera.jpgPrecis så känner jag. I min förväntanstid. Kort från Karin Åkesson.

Jag tillönskar er alla en riktigt trevlig helg!

Och glöm inte att tävla om vackra fjärilar.

16 comments

  1. Vackert och inspirerande!Åh Stella var längesen! Läser inte längre modemagasin men på 90-talet var det nästan det enda jag gjorde så det är alltid kul att se de gamla favoriterna igen. Här hittade jag en annan av mina favoritmodeller från 90-talet. Kul! http://www.theselby.com/2_28_09_emma_b_andrew_cAU/index.htmlBlev faktiskt en (något för stor) beställning från HM nu, jag gillade julkampanjen jättemycket kan man säga ;)Trevlig helg.

  2. Ett av mina favvosvep tror jag =))Den där Toastkatalogen var verkligen fin och By Nord-ägarinnans hemblev jag helt kär i.Jag säljer ju Juriannes saker, de är så fina! Förra julen fick änglarna vara bordsplacering-skyltar under julhelgen. Jättefint att ställa dem vid varje plats, på porslinet med en liten kvist. Ha en superfin helg!Kram Sofia

  3. Vilket härligt fredagsssvep du bjuder på idag! Jurianne Matters änglar funderar jag på att klicka hem. Såg att du hade länkat till mig 🙂 Tack! Ha en mysig helg nu,Kram Johanna

  4. Precis så känner jag med! Detta år hvil bli den bästa jul ever då vi, förhoppningsvis om hon inte bestämmer sig för att vänta med att komma ut, har en liten bebis. :)Du gör alltid så fina fredagssvep, bästa på hela veckan i bloggvärlden!

  5. Å så fint!Det är så roligt att titta in hos dig.Du hittar smått och gott som är långt ifrån allt det breda allmänna som skriks ut och når oss oavsett om vi vill eller inte.Tack för fredagskänslan än en gång!

  6. Ja du, Weronica det här svepet tog nästan andan ur mig. Hur kan du, vad gör du för att få till det så in i bänken härligt, vackert och berörande. Bild och ord i samspel som får allt att lyfta!!Trevlig helg!! Maria

  7. Njuter av Miss Toves Styrke nu. Mitt i prick, säger jag. Ska se idol ikväll, bara för att hon är med. Annars tycker jag årets uppsättning idoler är ganska bleka… Jag kanske omvärderar efter kvällens show.Ha en fin helg. Kram Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.