Sammet

46kudde1blogg-kopiera.jpg

Var hälsad du regniga och grå måndag. Det ligger en liten morot och några stenar på garageuppfarten. Snögubben är i snowheaven där det alltid är kallt. Allvädersstövlarna är på. Hopp i vattenpöl. Hopp.

Förra veckan fick jag hem de beställda runda sammetskuddarna från H&M Home. Det är väl inte alltid som övriga familjemedlemmar förstår tjusningen, men just dessa blev mottagna med öppna famnen. Henrik tyckte exempelvis att de var utmärkta som boxningskuddar vilket jag möjligen höll med om i sak, men ändå. Kanske inte. Nu tycks erbjudandet om halva priset på kuddarna vara borta på H&M:s sida, men det kan mycket väl komma igen om man håller utkik. Ett fint vinterfynd.

Sista chansen att fånga en fjäril. Tävla här.

16 comments

 1. De är superfina, håller med! Hann själv inte med reatåget denna gång 😉 Plockade bort mitt inlägg om Karl Lagerfeldt bara för att slippa “drevet” 🙂 men du har rätt i att dagens faschionistor är mer medvetna än man tror. Däremot tycker jag nog ändå att valet av modedesigner för samarbetet ärligt talat var rätt trist. Borde finnas roligare men ändå lika exklusiva alternativ.

 2. Ursnyggt – oavsett ändamål. 😉 Trodde att det var en bild från Svenskt Tenn men borde förstått det var ert vackra hem. 🙂 Attans att jag missade rea-chansen. Tur att de är mer än överkomliga även till fullpris.

 3. Shit vilken bild!!! Både dina bilder och ditt hem platsar i vilket glossigt inredningsmagasin som helst! Underbart ljus och fin färgskala.

 4. Weronica – I love love love dina vyer! Du är ju helt fantastisk på att fånga känslor och intryck med din inredning och att sedan förmedla dem vidare genom kameralinsen. Fantastisk!Kram till dig!Lina

 5. Ser jätteläckert ut – tyvärr skulle inte sammet fungera alls hemma hos oss då vår fluffiga katt har en päls som gärna fastnar i sådant material… Men fint är det, i rätt mängd och färg! 🙂

 6. HA HA det är inte så ofta man får glädjetjut och jämfota hopp när man har köpt något fint till hemmet. Ibland ser alla ut som fågelholkar mest. Men jag tycker att det var ett toppenköp 🙂 LiseLotte

 7. Vilken ljuvlig bild! Och gud så fult jag själv har det hemma, och så mörkt vårt hus är…:-( var nästa, lite mer neggiga reflektion…

 8. Åh vilken vacker bild – som vanligt på din blogg! Du är mästarinna på att fånga det vackra på bild. Måste nog ge mig ut och plocka lite blåbärsris, det är så fint! 🙂

 9. Jättefin bild och jag gillar verkligen din fåtölj – den ser mysig ut att krypa upp i. Här vaknade vi till regn och rusk och suck. Vi längtade verkligen ut efter den här innehelgen men sen sprack det upp och blev riktigt fint. Så vi har varit ute i två omgångar och kom precis in. Hoppas regnrusket försvann hos er också!Kram / Kristina

 10. Besökte H&M Home igår och fick med mig lite nya innekuddar mm… Deras koncept är så skoj med alla magneterna, och nu, nu hade julen dukats upp. Så vädligt fint. Jag tog lite bilder med min iphone, men det brukar ju sällan bli speciellt kul att visa. Kanske omvärderar.Tack för tipsen på vedkorg, ska genast slänga mig på google och undersöka saken. Kram Sherlock

 11. Nu tjatar jag ;)))Amen jisses vilka bilder du tar Weronica!Brukar faktiskt tänka på att bilder som denna är det allra svåraste.Att få med så mycket i bilden utan att för den skull tappa estetiken.Utan att det blir rörigt eller plottrigt, bara intressant. Det är faktiskt inte alls enkelt.Det är superduperproffsigt att greja det, snyggt jobbat tjejen!

 12. Åh vad jag tycker om den här bilden!Och din blogg, jag har följt dig i flera år nu! Och det fortsätter jag gärna med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.