En favorit

I kväll bänkar jag mig framför TV:n klockan 22.00 när de nya avsnitten av Nurse Jackie börjar sändas. Den skruvade sjukhusserien är en favorit. Inte trodde jag att det var möjligt att se Edie Falco som någon annan än Carmela Soprano, men tji fick jag. Nu är hon Jackie Peyton fullt ut. Serien skall sändas på SVT Play också och det kan nog behövas då man kör två avsnitt på raken. 23.00 är sent i mörka november – i alla fall för denna mamma :).

5 comments

  1. Jaha, det kanske man ska spana in då! Har aldrig sett den serien. Ja, 23.00 är sent för den här mamman också 🙂 Tur att det är advent snart som lyser upp denna mörka tid lite!Ha en underbar dag!KramBLONDETTY

  2. Hon är galet bra i den serien, Sopranos såg jag aldrig… Kanske dags att försöka se lite TV. händer nästan aldrig, eftersom det faktiskt finns i alla fall en och annan pärla bland alla tävlingsprogram.

  3. Edie Falco var verkligen jättebra i Sopranos. Jag har däremot inte sett Nurse Jackie innan så det ska bli kul med en ny serie 🙂 Tack för tipset!Kram Marie

  4. Åh, jag har verkligen sett fram emot nya avsnitt av Nurse Jackie!Jag tror jag kör tricket med att borsta tänderna och byta till nattlinne innan så jag kan kan gå raka spåret till sängen efter som jag har en regel att lampan ska vara släckt kl 23.00 för att slippa vara toktrött på mornarna … 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.