Julros

46kopparstarr2blogg-kopiera.jpg

En hommage till en av de vackraste julblommorna. Skir. Med bud om kommande tider. Jag har mina inne även om det egentligen är för varmt där. Det är svårt att låta bli. Förra året försökte jag spara en för att kunna plantera ut, men av det blev det platt fall. Man får lov att ge det ett nytt försök. För nu är rosorna de finaste här inne.

46kopparstarr2blogg-tile.jpg

Jag fotograferade ute bland frostig kopparstarr. Starren är makalös vacker även den med sina isiga krulliga vindlingar. Magi i det lilla.

9 comments

  1. Magiskt vackert, som taget ur en vintersaga. Jag har en liten julrosbebis där ute. Den blommade för första gången i våras… god jul, julrosen hmm..? Bättre sent än aldrig. Vi får se om den vill komma tillbaka – före eller efter snön. Kram Anna

  2. Gudars skymning så vackert!Vet du vad som precis slog mig.Häromdagen då du utlyste din tävling där man skulle önska inlägg såfick jag total stopp i hjärnan och kom inte på ett endastelitet pyttigt, kreativt tips som du kunde skriva om.Men nu vet jag!Skriv om ditt sätt att fotografera.Om allt från vilken kamera, objektiv du använder.Till hur/var du redigerar.Och inspireras.Ha en finfin dag!Sofia

  3. Så vackert. När vi köpte vårt hus följde det även med flera utplanterade julroser i trädgården. Så dom blommar så fint sen i februari.

  4. Vackraste blomman. Jag hade en förra året på vardagsrumsbordet under hela december månad. Det gick bra så jag är våghalsig och gör ett nytt försök i år. För de är ju så vackra!Underbara bilder du visar. Duktiga du!/Kristina

  5. Hej!Har nyligen hittat till din blogg och tycker mycket om den, en bra mix och så har vi nog lite samma smak. Har inte hunnit titta igenom allt ännu så jag hade inte heller något tips om nya inlägg som du efterlyste i din tävling men det kanske kommer fler…Jag brukar också köpa julrosor till jul men jag har planterat ut mina under sommaren och nu blommar faktiskt den som jag satte ut förra året!Ser fram emot nya inspirerande inlägg från dig!/Gunnel

  6. Underbara bilder Weronika! Skulle inte jag kunna få lägga dem på min blogg med en länk till dig? Jag skulle mer än gärna köpa en av dig dessutom och rama in. Om jag får?

Leave a Reply

Your email address will not be published.