Christmas lounge

47julskiva-kopiera.jpg

Amaryllisen blommar. Det doftar hyacint i köket. Glögg intages vid behag. Och i helgen började jag spela julmusik. Jag har mina gamla favoriter, men det är alltid roligt att upptäcka nytt som behagar örat. Sarah Dawn Finer har gjort en loungig julskiva som bjuder på en välkommen förnyelse i genren. Det är en ultimat skiva att ha på som en mysfilt i bakgrunden. En liten reklamjingel finns att beskåda här. Winterland rekommenderas varmt!

Hemmabloggaren och jag har samma goda smak :). Kolla hennes hyllning här.

I dag är det sista chansen att tävla om ett fint Dagblocksblad. Titta in här!

5 comments

 1. Åhh vad glad jag är att jag hittade hit,
  vilken härlig blogg.
  Den hamnar raskt på mina favoriter.

  Sussi: Värmande ord en grå måndag. Tack! Och varmt välkommen! /W

 2. Underbar blogg-jag följer allt men är dålig på att kommentera så nu gör jag det med en kram!
  Mvh Malin

  Malin: Vad roligt att höra från dig! Keep on reading´:) Ha en fin dag! Kram W

 3. Jag har sett den både hos Hemmabloggaren och hos dig och just nu så lyssnar jag på den för första gången! Skön musik som jag gillar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.