Önskelista I

Helena är redan inne på sin andra önskelista, så nu får jag jobba för att komma i kapp. Min första lista, en månad innan julafton, utgår från sovrummet som behöver mysas till lite. Den blommiga tapeten anger tonen, men sedan behöver det hända lite när det gäller förvaring och allmänt piff. Min första önskan är en riktig IKEA-ikon – Hemnes. Och vad uppenbarar sig där ovanpå en stor byrå? Helt korrekt – en till plats att utöva stillebennörderi :).

47onskelista-kopiera.jpg

Kära Tomten! Lampa Jonsbo/IKEA, tryck från Therese Sennerholt, Änglaspel/Designonline, Evighetskalender/Urban Living, Mässingskruka/Svenskt Tenn, Cashmerepläd/H&M Home, Ljuslykta/Svenskt Tenn, Kudde/ I love kuddar och Malene Birgers Life and Work. Tack!

6 comments

  1. älskar verkligen din blogg jättemycket,lite smått knäppt för en 17 åring kanske att ha följt din blogg i över ett år- men snart får jag egen lya och du ger mig en dos inspiration varje dag. Helt underbart! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.