At Home

48mandag1blogg-kopiera.jpg

Men hallå? Så här skulle det inte vara. I morgon skulle jag vara på väg till Stockholm för en inspirationsresa. Inte ligga här och hosta i kapp med dottern. Sniff… Jag hoppas att mitt resesällskap kommer i väg och att de kan ta med sig i alla fall en inköpslista från mig. Här hemma är det dammigt. Och rörigt. Fördelen är att det blir mörkt tidigt på dagarna. Allt – till och med en sunkig mamma – ser lite bättre ut i ljussken :). I år har jag koppat Tennets juldekoration genom att fylla min gröna Hortus med julkulor. Jag har sett konceptet mycket nu, men det är första gången jag lägger fram kulor på detta sätt. Snabbt och enkelt – helt min melodi.

49mandagblogg-kopiera.jpg

Julrosorna är utflyttade i garaget för att eventuellt överleva till våren för utplantering. Chokladblomman som jag ställde ut tidigare i höstas ser heldöd ut. Om det blir liv i den framåt våren, ja, då pratar vi närmast mirakel här. Men, men, man kan väl alltid försöka. Jag njuter av de sista små rosorna – mitt i dammet :).

Ha en fin måndag!

8 comments

  1. Krya på dig W!Här i Göteborg är det också snörvlig med dottern hemma ifrån skolan med halsont.Superfin story! Du ska se att det kommer hem något fint ifrån Hufudstaden.”Keep up the mood” Kram Lisa K

  2. Jag känner med dig! Tycker om ditt nya blickfång, känns klassiskt och stilfullt. Själv har jag inte ens en enda hyacint än så länge, men några lyktor, minikulor och kottar sparade från i fjol får pryda en gammal loppisfyndad silverbricka…Hoppas att de här hemska bacillerna snart viker hädan!!Krya på dig!Anna I.

  3. Nämen, det var väl illa otur för dig! Hoppas du kryar på dig snart och att den där inspirationsturen kommer åter en annan gång. Fint plockat och fotat av min favorit vardagsstylisten Weronica från Linköping! :)KramLina

  4. Ja, man får gå runt utan glasögonen mitt på dagen när det är ljust. Här härjar också sjukdom, jag hoppas jag slipper lindrigt undan. Krya på dig.Så fint det var med julrosorna i vas. Underbart./Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published.