Pepparkakor

50pepparkakorbloggtext.jpg

Nu har vi inlett pepparkaksbakandet. Man skall vara mild i sinnet när man håller på med detta. För det är ju precis som min kloke son sade i går. Man skall bara hålla på så länge man tycker att det är roligt. För den där första doften av degen. Den första smakbiten. Den första utkavlingen. Tänk att vi står här och bakar pepparkakor igen. Den första pepparkaksgubben som blir halshuggen när han skall upp på plåten. Den första nygräddade kakan som ligger och svalnar. Den första som hamnar i magen. Mm. Många plåtar efter varandra har inte samma tjusning. Så vi försöker köra entusiasm i repris här i omgångar med all deg som finns kvar i kylen. Eller om det bara blir jag denna gång. Vi får se :).

5 comments

  1. Hej! Funderar på att köpa en silikonkavel och ser att du har en. Är du nöjd med den? Bättre än vanlig av trä?/Cecilia

  2. Varken min jul eller mitt tålamod räcker till något evighetslångt pepparkaksbak så jag imponeras av dig mycket just nu. Och fina blir de med. Mycket fina!Kram Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published.