Tisdagstema: Favoritmöbel

50tisdagblogg-kopiera.jpg

Jag bjuder inte på någon högoddsare direkt, när Fabriken manar oss att visa vår favoritmöbel. Ni har redan sett det många gånger och lär få göra det många gånger igen. En alldeles tom vägg fick ett platt paket från IKEA och levde upp som aldrig förr. För det spelar ingen roll om man tar hem saker som skall monteras ihop eller om man satsar sina slantar på den dyra designprylen. Om man inte inlemmar det i sitt hem och laddar det med hjärta så fungerar det inte. Det kan låta lite förmätet att säga att jag omger mig med sådana hjärtesaker i hemmet. Eller också slår jag samman de där grå håren och – host –  faktiskt konstaterar att jag är lite äldre och lite mera lugn och säker i de val som jag gör. Därmed inte sagt att jag har slutat att önska mig saker. Nix. Men jag har med åren blivit bättre på att se det jag har och uppskatta det för vad det är. Mitt bord har även blivit en symbol för en mer kreativ sida av mig själv där jag på olika sätt utvecklat gestaltning. Se där vad det kan bli av ett platt paket :).

Bidrag till Fabrikens Tisdagstema.

6 comments

  1. Här hemma är det de gamla kära arvegodsen, bufféskåpet & den otympliga byrån i sovrummet, som får agera kreativitetsytor :). Lite “stillebenorgier” får man unna sig emellanåt! Synd bara att tid & ork sällan hinner ikapp alla idéer som poppar upp i skallen :)Tack, för att Du delar med dig av din kreativitet!/helenaps. glömde skriva att jag tycker IKEAs Stockholmsserie är full av trevliga möbler! Visst fanns/finns det ett serveringsbord också i samma stil?

Leave a Reply

Your email address will not be published.