Vinst

51gloggmuggar-kopiera.jpg

Tomtenissa som jag är detta år och skriver vinnarmejl till glada människor som får fina saker i vår adventskalender, blir jag så himla glad när det visar sig att jag har vunnit hos Frida på Trendenser. Det känns som en liten tröst att få vinna fyra vackra glögglas av Carina Seth Andersson för Svenskt Tenn när min egen inspirationsresa till huvudstaden inte blev av. Jag ser fram emot att hälla saffransglögg i de fina glasen. Tusen tack!

For the love of: “Jag tänker på Anna Petrus klassiska Janushuvud. Materialet tenn som alltid varit ett signum samt symboliken med de två ansiktena som jag tycker representerar vad varumärket Svenskt Tenn står för. “Ungdomen som ser framåt med nyfikenhet” för Svenskt Tenns förmåga att sätta in sina ting i ett nytt sammanhang och att alltid utöva en dragningskraft för designintresserade i alla åldrar. “Ålderdomen som ser bakåt med vishet” för Svenskt Tenns förankring i en tradition där man förvaltar arvet och förmår att vårda det klassiska “A Thing of Beauty is a Joy Forever”.

6 comments

  1. Grattis till de fina stilrena glasen som det står Weronica på!Även en tomtemor måste få överaskas.Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.