Fjärde advent

50sondagblogg-kopiera.jpg

Det pågår förberedelser för att ta in julgranen, bland all snöskottning. Min traditionsivrande son har lite svårt att se att den skall stå på en annan plats i år, men jag tror att den kommer att bli galant i vår utbyggnad. Much is more är principen när barnen laddar med nygjort pynt från skolan. Jag får köra minimalism på annat håll :). Jag har klickat hem de sista julklapparna. Vi skall väl baka ut den där sista pepparkaksdegen. Och skriva stor handlingslista. Och åka och handla allt på den där listan. Typ.

Jag hoppas att Ni har en fjärde advent med lagom julstök!

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

PS I: Årets snyggaste julkort från Therese Sennerholt på Facebook.

50julkort.jpg

PS II: Finfin vinst i luckan i dag!

3 comments

  1. Den där julgransfoten måste vara jordens snyggaste, mest klassiska och framför allt – praktiska julgransfot som finns. Jag kom igång med saffransbiscottibak nummer 2 idag. Just nu uppskattar jag när det händer “bara så där”. Och så infann sig lust för att städa upp lite. Vik av papperstjärnor på det och fjärde advent får högsta betyg. :)Hon är fantastiskt duktig Therese!Julkram till en annan fantastiskt duktig!Lina

  2. Ambitionen lagomt julstök får det bli i år då annat kommit i vägen . Tänker i bland på alla överblivna ljusstakar och överblommade julgrupper som blivit kvar i affären efter den 24e , det känns som alla de prylarnas värde är som bortblåst och otroligt oaktuella just då .Nej jag tillhör inte den sortens som hamstrar papper och annat till nästa jul bara för att det står 50% på prislappen . Det är då tulpanerna slår till och blir aktuella i hopp om vår!Men först var det visst jul ja.Carina

Leave a Reply

Your email address will not be published.