Adventskalender 2010

Julen 2008

Nu har det blivit dags för oss på En mammas dag att önska Er en riktigt God Jul. Vi hoppas att Ni får några fina dagar tillsammans med familj och vänner. Vi ser fram emot att fortsätta mot det nya året, när vi nu svidar om till ett glammigare nyårsfodral för ljusare tider. Våra paket ger vi till Er – alla våra kära läsare. Från oss till Er – En riktigt God Jul!

Vi vill också tacka för det stora gensvar som vår julkalender har fått. Det har varit ett sant nöje att vara tomtenissor. Stort tack till medverkande företag!

14 comments

  1. pssst…flera inredningsbloggare bloggar idag om årets julklapp som är en valfri present från rädda barnens designshop, häng med senare idag om du vill:D kram!

  2. Men så trevligt med en sådan kalender….. Åh… Familjesmycken gör verkligen fina halsband. Hade äran att vinna ett i höstas, så jag är en stolt ägare av ett snyggt silverhalsband med hela familjens namn ingraverat. Kram Charlotte

  3. Så roligt att ni är tillbaka med kalendern i år. Det tog mig trettiofem år att förstå – att om man aldrig tävlar vinner man heller aldrig. Tror minsann det var du Weronica som lärde mig det. :)Kram till årets snyggaste nissor!Och nä, det är inte fjäsk.Lina

  4. Vilken trevlig sida med många bra tips, måste studeras mer noggrannt under julledigheten tror jag bestämt 😉 Hoppas på tur i tävlingen.Mvh/Johanna

  5. Åh vilken kanonpresent! tusen tack för presentkortet. Ska surfa in direkt och klicka hem en 1 & 2 som jag kan ha till julen!tack tack igen!varma kramarPillan

  6. Tack tack tack! Efter en veckas magsjuka var den här vinsten verkligen ett steg i rätt riktning. 🙂

  7. Hej!Jag kontaktar dig för att jag finner din blogg mycket intressant och välorganiserad. Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig angående ett eventuellt samarbete! Hör gärna av dig via mail så kan vi prata vidare.Med vänliga hälsningar,Lisette

Leave a Reply

Your email address will not be published.