23 december

51noelblogg-kopiera.jpg

Hur har Ni det så här dan före dan ? Här är det kallt så att det biter i kinderna. I eftermiddag tänder vi upp en brasa. Vi var duktiga i går kväll med trillande av köttbullar och den mesta paketinslagningen, så här är läget lugnt. Det lär bli några satser fudge på spisen, men den arbetsinsatsen är minimal. Skönt. I går hämtades de sista paketen också. Jag lever som jag lär och handlar mycket på nätet. Det enda som varit försenat denna gång är en sändning från UK, men med tanke på väderläget där, så är det väl bara att vänta. Jag fyndande lite jul bland sändningarna. Noel i luffarslöjd blev väldigt fint.

51tazett-kopierablogg.jpgTazetterna blommar. Och än så länge är det den där ljuva doften, som snabbt kan bli alldeles överväldigande. Men för nu – doften av jul.51matrumblogg.jpgDet sista matfixet som Jansson, ägghalvor, västerbottenpaj och annat varmt gör vi i morgon. För nu njuter vi frid.Jag har redan sett den denna december, så det blir nog Love Actually i kväll istället. Men för allas behag sänds The Holiday på trean i kväll.

En fin kväll till Er!

signature

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *