Annandag jul

51annandagblogg-kopiera.jpg

Annandag jul är den riktigt stora slappardagen denna helg. Jag skall inte göra ett vettigt handtag i dag känns det som. Julmaten är i princip uppäten och som brukligt är denna tid på året känner man sig ovanligt mätt. Det är precis som om man måste genom överflödet, för att komma rustad in i det nya årets kranka blekhet och eftertänksamhet. Men för nu är jag gärna kvar i julbubblan.

51god.jpg

Fina hemstickade sockar fick jag i går, tillsammans med kuvert som gör att man kan sätta på sig spenderarbyxorna till något på den stående önskelistan. Sådant gillar jag. Tack!

7 comments

  1. God fortsättning till dig med . Håller fullkomligt med att så här dagarna efter julafton ska ägnas åt så lite som möjligt . Bara lugn och kravlöshet behövs för att ladda om batterierna precis som du beskriver . Om vi ständigt rusar och aldrig stannar upp vad är då vitsen med att göra våra hem fina inför jul. Måste också passa på att gratulera till de fina klapparna , de bildade ett vackert färgstämt collage . Ha en fortsatt skön dag i tofflorna!Carina

  2. Det enda ansträngande jag gjort idag var att åka snowracer med pojkarna – det var väldigt kul (men vad feg man är jämfört med dem, haha)! Nu blir det bara att ta det lugnt resten av dagen & kvällen.Visst blir man glad för kuvert – jag använde ett av dem till ett fårskinn jag velat ha hur länge som helst. 🙂

  3. God fortsättning! Visst är det de skönaste dagarna som pågår just nu!Och så fina julklappar du fått! De ballerinas har jag sett i butik förut men hann aldrig prova då – fina är dom!

  4. God fortsättning!! En liten fråga, vet du var man kan hitta shepard-ballerina i svart. Jag har nämligen bara sett dem i ljust rosa. Kram

  5. Önskar dig detsamma så klart:)Visst är kuvert roligt de med även om paket har sin tjusning:) Några landade hos mig med tillsammans med lite annant smått och gott:)Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.