Happy Valentine

5kaktusblogg.jpg

Living like Linda tycker att vi skall vara lite djärvare på Alla Hjärtans Dag och tänka utanför boxen med de obligatoriska rosorna genom att uppvakta med en kaktus. Det är utan tvekan den trendigaste gåvan just nu i alla fall. Ja tack, för egen del. Och gärna ett sådant här kaxigt kort till då. Happy Valentine!

5sennerholted.jpg

Therese Sennerholts nya vykort lanseras i morgon.

13 comments

 1. Vi lajkar Thereses citat!!

  Karin: Eller hur?! Svårt att motstå. Och jag är ju snäll nog att själv klicka hem grejerna till mannen att ge mig. Service på hög nivå. //W

 2. … och de där fina ljuslyktorna… mm… jag ser, jag ser. 🙂

  Snygg bild och javisst – Therese är toppen!

  Lina: Ja, jag unnade mig dem. Jag är inne i en mejlkonversation med Skultuna om dem. De blir väldigt varma med ljus – logiskt när man tänker på att metall leder värme. Jag är lite nyfiken på hur de tänkt kring funktion och design där. De pryder sin plats i små grupper här hemma – mest utan ljus i just nu. //W

 3. Hon är verkligen “spot on” den där Therese. Alltid! Ibland blir jag lite trött när jag ser samma persons saker överallt men hon förtjänar verkligen att synas. Estetik och träffsäkerhet. Kanske blir ett vykort mitt första inköp. 🙂 Maken blir nog glad. ´;-)

  Malin: Så känner jag också med många saker, men Therese har ett så eget uttryck och en förmåga att få till det med twist så jag faller liksom handlöst. Ja, man får passa på och glädjas när man kan 😉 //W

 4. Haha! Kul! Jag är inget stort fan av kaktusar så jag tror inte att min man får det i gåva från mig. Men himla kul med attityd tycker jag!

 5. Nu har jag lärt mig en läxa och noterar att jag måste läsa din blogg och coola tips oftare och framförallt mer frekvent. Nu är du uppsatt på RSS. Självklart var de underbara vykorten från Therese slut.. Tack för en bra och vacker blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.