Stella Tennant och Zara

9tennant1.jpg

Det lär vara omöjligt att missa att Zara öppnar webshop i Sverige i dagarna om man läser ett gäng bloggar. Det lär bli en lika spridd sak som Elin Kling och Gustaf Törlings lägenhet  – typ :). Jag har ingen relation till Zara alls egentligen. Stockholmsbutiken har gett mig ett något rörigt intryck. Bättre att få saker uppställda på nätet i så fall. Det verkar vara många som gillar mycket. Berätta gärna om Zara för mig. För det finns en hel del fina saker i shoppen. Mina ögon fastnade på en av mina favoritmodeller Stella Tennant som frontar Zaras vårkampanj. Tennant är även stilikon i det nya numret av Yourlife (det bästa numret hittills). Den skotska aristokratiska fyrabarnsmamman är bara så cool. Jag gillar henne.

Skärmdump av Zaras vårkampanj med Stella Tennant.

 

 

PS. Om Ni gillar de runda sammetskuddarna från H&M Home som syns hos mig bland annat här så finns de för halva priset i en kampanj nu.

9grakuddar.jpg

signature

16 comments

 1. Tack för den goda nyheten med Zara webshop. KÖper en del till tjejerna på Zara, men tyvärr stängde de Zara här i Aarhus nyligen. Nu vet jag var jag enkelt kan klicka hem lite spanska godbitar igen 🙂 !!! Älskar Stella Tennants frisyr… bye the way!!! Kram SOfie

 2. Zara är nog okej om man har en sak HELT KLAR för sig innan man provar eller beställer ett plagg: Du måste ta två storlekar större än du normalt har!!!Höll på att deppa ihop och dö när jag försökte fynda på en Zara-rea härom sistens. Tog glad i hågen stl. 38 som jag brukar kunna ha utan problem. Jag borde ha tagit stl 42 eller 44 för att lyckas hitta något som satt rätt och inte var korvskinn. Byxorna ska vi inte ens börja prata om… 🙁

 3. Hade jag helt missat med Zara! Missat har jag däremot inte med Elins snygghem 😉 Nästan komiskt vilka följetonger det blir på vissa hem. Man skulle nästan inte behöva tidningar längre fast jag älskar ju att bläddra…Påtal om Zara. Knepigt i stolekarna för min del. Tycker alltid det är fint på galgen och sen totaldissat när det kommer på. Däremot har jag handlat mycket till barnen där, där stämmer storlekarna överens, möjligen att man kan gå upp något. Mycket fina jackor och lite mer skräddade plagg.Ha det fint, kram!

 4. Håller med att storlekarna är små. Även för barn. De är visst petite i Spanien. Det är bara mormödrarna som har större storlek tydligen och de handlar väl inte på ZARA.Kvaliten är också varierande. Jag har köpt blusar och tröjor till barnen som har varit jättefina medans andra har släppt i sömnen. Kjolar likaså. Några vinterkjolar som inte kunde tvättas som vanligt. En finare täckjacka som min yngsta säger att hon svettas i. Den andas väl ingenting då antar jag. Som sagt. Sommarkläder är ZARA väldigt bra på medans vinterkläder sisådär.Kanske inte helt otippat med tanke på vilket väder de har. :))

 5. Zaras webbutik har jag missat helt men inte Elins lägenhet 🙂 Spännande. Jag har bara köpt en klänning till mig själv på Zara som jag gillar jättemycket. Men du va bra att du tipsar om kuddarna. Nu ska jag köpa – kom aldrig till skott förra gången./Kristina

 6. Om jag vill piffa upp garderoben med nåt roligt som inte är så dyrt, då går jag på Zara. Behöver jag däremot baskläder i bra kvalité, då handlar jag på andra ställen. (sa jag baskläder..? gud va trist och ordentligt det lät… men ja, ni fattar…)Min 15-åriga dotter gillar Zara massor, och jag brukar också hitta bra grejor till 9-åriga sonen. Men storlekarna är små, som andra också påpekade här!

 7. Tack för tipset om kuddarna!! Jag var inne där och kikade på dem igår kväll men då blev det inga. Tur det, men nu har jag köpt ett helt gäng!

 8. Elins lägenhet… vilket gensvar den artikeln fick! Jag kunde inte låta bli att kommentera det igår på bloggen – och länka förstås. 😉 Att Zara öppnar webshop har ju varit svårt att missa. Det är ett intressant fenomen hur vissa nyheter och bilder sprids som en löpeld i bloggosfären. Nu måste jag genast klicka mig vidare till Zaras webshop. Hade ju faktiskt glömt att den öppnade just idag! 😉

 9. Jag får hålla med ovanstående om att Zaras storlekar är väldigt små. Har köpt ett par saker där men använder dem knappt. Köpte en kavaj sist, hoppas kunna använda den lite mer i vår. Kan däremot tänka mig att beställa till barnen för det finns mycket fint, men även där är storlekarna små så gå upp minst en storlek. Kram!

 10. Jag handlar ofta på Zara både till mig själv och till barnen, jag håller med dig om att butikerna ofta kan upplevas som röriga, det gäller och fokusera ;)Måste tipsa om en jättefin väska som de har i sitt sortiment just nu som jag faktiskt bloggade om igår, den finns dock inte i webbshoppen ännu. Jag har redan fått spontanta kommentarar om den ute på stan, det gör mig glad :)http://annixen.blogspot.com/2011/03/nya-fina-vaskan.htmlHa en toppen torsdag!

 11. Åh, jag är lite kluven till Zara. Å ena sidan har de många plagg som ser otroligt fina och eleganta ut på galgen, men å andra sidan, när jag sen provar passar det inte alls! Kanske skulle jag bara behöva gå upp några storlekar från min vanliga, men jag tycker också att plaggen har en allmänt konstig passform som inte passar min kropp.

 12. Hej duktiga du!!Jag tycker att Zara har superfina barnkläder! Lite preppy sådär. Helt annorlunda än tex. H&M och Lindex. Känns även kul att ha något som inte alla andra har (fast nu kanske det ändras, när det finns på nätet)Tack för all inspiration!!Kram,Jenny

 13. Det började med en förälskelse under London-besöken för många många år sedan. Zara – vilken butik, tänkte jag då. Nu har jag en Zara-butik i shoppingcentret närmast oss. Det är väldigt sällan jag går in just där, tycker kläderna inte riktigt passar mig eller faller mig smaken. Storlekarna känns också svåra, tror inte jag skulle kunna hitta byxor i lagom längd där. På minsta barnavdelningen har jag shoppat på någon gång, där fanns mycket fint.Men som sagt nu är det ett bra tag sedan jag varit inne i butiken, jag får nog ta en ny titt för att se om jag fortfarande tycker likadant.

 14. Jag köper kläder till min döttrar på Zara. Det är svårt att hitta kläder till tunna, smala barn. De flesta byxor åker ner över höfterna och blir extremt knöliga om man ska dra ihop resåren. Så smala barnkläder finns där, klassiskt snitt blandat med mer tuffa kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *